Alegătorii PSD, șocați de propunerea lui Sevil Shhaideh: „Julien măcar era nume european, mai aproape de România”

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru înainte de CrăciunFoto: Arhiva Click!
Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru înainte de CrăciunFoto: Arhiva Click!

Val de critici la adresa PSD! Votanții sunt dezamăgiți de propunerea lui Sevil Shhaideh în funcția de prim-ministru. Electoratul PSD a invadat paginile de Facebook ale social-democraților și și-au exprimat dezamăgirea. Propunerea lui Shhaideh, o femeie musulmană, măritată cu un sirian, nu a fost primită bine de electoratul partidului condus de Liviu Dragnea.

Sevill Shhaideh, născută Geambec, este musulmancă de etnie turco-tătară și provine din Constanța. Ea este căsătorită cu un musulman, iar martor la cununie i-a fost chiar Liviu Dragnea. 

Paginile de Facebook ale Partidului Social Democrat au fost invadate de comentariile votanților dezamăgiți, care sunt absolut șocația de propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru.

simeon stalpnicul png
  • „Ăsta este nume românesc? Familia tradițională planează și la musulmani? Julien este cel puțin nume european, deci mai aproape de România, bineînțeles dacă asta ne dorim!”
  • „Suntem o țară creștină, mereu am fost, iar dumneata ne aduci la cârmă o musulmancă?”, „Coane, ți-ai dat foc la valiză. Când toată campania ai bătut moneda pe naționalism și pe românism, ce părere ai tu, alegătorule PSD?”
  • „Ieșiți în stradă, oameni buni! Este inadmisibil ața ceva. În campania trâmbița cu Julien și Klaus că nu sunt români și vine cu musulmancă în loc. Ieșiți în stradă să se termine cu nepotismele”
  • „Prin această propunere de prim-ministru, avem dovada clară că PSD este aservit occidentului și orientului totodată. Vor să ne vândă țara! Ajutoooor, străinii ne cotropesc. Atît de penibili erați și voi în campanie”,
  • „O să vină toți sirienii în România. O să se umple țara de moschei. Ați pus prim ministru o musulmancă căsătorită cu un sirian. Ați promis că veți pune ministru un român. Ați mințit toți românii!”,
  • „Liviu Dragnea, îți jur că eu sper că ai făcut o glumă, nu vreau să fim dușmanu dar cu numirea aia ca prim-ministru nu o să ai liniște în țara asta nici măcar în Teleorman, nici tu nici familia ta”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net