Alba Iulia a primit pentru al doilea an consecutiv certificatul de excelență TripAdvisor

Ultima actualizare:

    Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci)foto: arhiva Click!
Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci)foto: arhiva Click!

Este al șaselea an în care cel mai mare site de turism din lume acordă certificate de excelență entităților reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către comunitatea celor care aleg să-și planifice călătoriile prin intermediul acestui portal. Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci).

În prezent, numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar. Certificatul de excelență este atribuit inclusiv atracțiilor turistice cum este Alba Iulia, dar și hotelurilor, restaurantelor și altor companii ce activează în domeniul HORECA, în urma gradului de satisfacție exprimat de turiști.

Evident, aceste distincții reprezintă un element de orientare de încredere pentru viitoarele opțiuni ale celor ce călătoresc peste tot în lume. În urma evaluării și clasificării ca destinație de excelență, Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci), fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani.

“Avem încă un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi în România, după Castelul Peleș, în preferințele turiștilor. Iar în situația dată trebuie să acceptam faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde, ci o constanță în modul în care am promovat și atras turiștii. E unul dintre motivele care ne îndeamnă să consolidăm, să diversificăm ofertele și să chemăm alături de noi toți hotelierii și nu numai.

Nu e o simplă diplomă acest certificat, este oglinda felului în care ne percep cei care ne vizitează. Sunt convins că avem posibilitatea să ne schimbăm poziția în clasament, în mai bine, doar că mingea este de data aceasta și în zona privată, de unde așteptăm semnale mai clare și ferme“, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net