Al treilea dosar penal pentru Dan Şova

Ultima actualizare:

    Senatorul Dan Șova este acuzat că ar fi adus un prejudiciu de un milion euro
Senatorul Dan Șova este acuzat că ar fi adus un prejudiciu de un milion euro

Dan Şova este urmărit penal într-un al treilea dosar, în care procurorii DNA spun că există un prejudiciu de un milion de euro. Faptele s-au petrecut în anii 2006 – 2008.

Nici cel mai puternic mir nu-l mai poate ajuta pe senatorul Dan Șova. Procurorii i-au mai deschis un dosar, al treilea, în care îl acuză de complicitate la abuz în serviciu privind prejudicierea CET Govora.

La primul dosar, în care este cercetat și Victor Ponta, senatorul PSD a fost ”scăpat” de arestare de colegii din Parlament care s-au opus ridicării imunității lui Dan Șova. Înainte de vot, acesta s-a dus la Camera de Rugăciune din Parlament și o colegă l-a uns cu mir pe creștet și pe mâni, ca să nu ajungă încătușat.

Acum, procurorii DNA au început urmărirea penale a senatorului Dan Şova, la data faptelor reprezentant al Societății Civile de Avocați „Șova și Asociații”, pentru complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, precum şi faţă de Mihai Bălan, director general al CET Govora, şi Constantin Lepădatu, director economic al companiei, ambii acuzaţi de pentru abuz în serviciu, scrie digi24.ro.

„Concret, la data de 01.03.2006 și 19.03.2008, SC CET Govora a încheiat cu Societatea Civilă de Avocați Șova și Asociații două contracte distincte de asistență juridică și plata unor onorarii de succes în valoare de 667.409,20 euro și respectiv de 1.822.928,24 lei. Cele două contracte distincte au fost încheiate în condițiile în care SC CET Govora avea contract cadru de asistență juridică valabil, având același obiect, încheiat cu aceeași Societate Civilă de Avocați „Șova și Asociații”.

Prin aceste activități a fost cauzat un prejudiciu SC CET Govora SA în valoare în valoare de 667.409,20 euro și 1.822.928,24 lei și creat în mod injust un folos în patrimoniul Societății Civile de Avocați Șova și Asociații”, a comunicat DNA.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net