Aici te aşteaptă 100.000 de litri de bere!

Ultima actualizare:

    În parcarea unui mall din Capitală s-a amenajat un cort imens, cu etaj şi balcoane
În parcarea unui mall din Capitală s-a amenajat un cort imens, cu etaj şi balcoane

Târguri de bucate, expoziţii de haine şi cosmetice sau Festivalul berii! Bucureştenii au de unde alege weekendul acesta.

Mare petrecere, mare, în parcarea centrului comercial Plaza România! Aici are loc, până pe 5 octombrie, Festivalul de bere Oktoberfest. În fiecare zi, începând cu ora 11.00, bucureştenii sunt aşteptaţi cu 100.000 de litri de bere, mâncăruri pe alese şi muzică bavareză. În premieră pentru România, distracţia se ţine într-un cort imens, cu etaj şi balcoane. Iubitorii de hamei vor participa şi la un concurs de frumuseţe, unde concurenţii se vor “bate” în declaraţii de dragoste. Intrarea e liberă!

"Zilele Mustului şi Vinului" în Piaţa Obor

Bucureşteni de toate vârstele sunt așteptați la marea sărbătoare a “Zilelor Mustului și Vinului” care are loc în noua Piață Obor, astăzi şi mâine, între orele 09.30 – 13.30. Pe lângă cele 70 de tarabe cu licorile lui Bachus, veţi avea parte şi de spectacole de muzică populară. Intrare liberă!

Târg de haine la Romexpo

Dacă vreţi să vă reînnoiţi garderoba, la Romexpo, până duminică la 16.00, este deschisă expoziţia internaţională de ţesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălţăminte şi marochinărie. Intrarea costă 15 lei. Tot la Romexpo s-a deschis târgul de cosmetică, îngrijire corporală şi coafură. Veţi găsi aici produse pentru toate vârstele şi toate gusturile. 

"Zilele Recoltei" în Parcul Lumea Copiilor 

În cele 10 zile cât durează tradiţionalul târg de toamnă din sectorul 4, pe grătare vor sfârâi micii şi pastrama, iar amatorii de dulciuri se pot răsfăţa cu plăcinte de vişine, de caise, dar şi cu ciocolată de casă, clătite sau cozonaci. Atmosfera de voie bună va fi întreținută de recitaluri de muzică populară. Intrare liberă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net