Aici a fost ucisă cu 10 lovituri de cuţit vânzătoarea Alinei Petre

Ultima actualizare:
Alinei Petre a fost omorâtă de concubinul psihopat, în magazinul groazei de pe Calea Victoriei
Alinei Petre a fost omorâtă de concubinul psihopat, în magazinul groazei de pe Calea Victoriei

La aproape o săptămână de când angajata Alinei Petre a fost omorâtă de concubinul psihopat, reporterii Click! au intrat în magazinul groazei de pe Calea Victoriei. Urmele de sânge de la locul crimei au făcut-o pe proprietară să pună definitv lacătul. ”Mă mut, pentru că mi se face rău când intru. Am pierdut peste 30.000 de euro”, ne-a spus proprietara.

La o săptămână  de la crimă, magazinul e încă plin de sânge. Patroana Alina Petre va chema o firmă de curăţenie să spele podelele
La o săptămână de la crimă, magazinul e încă plin de sânge. Patroana Alina Petre va chema o firmă de curăţenie să spele podelele

Crima petrecută în Joia Mare, la ora 9.30, a oripilat o ţară întreagă! În incinta magazinului ”Mirror Concept Store”, în care lucra ca vânzătoare, Loredana Ivan (38 de ani) a fost înjunghiată cu zece lovituri de cuţit în gât, în cap şi în piept, de concubinul ei Tiberiu Radu (42 de ani). Miercuri, la  şase zile de la  crimă, uşile magazinului au fost deschise pentru prima dată. Imaginile sunt terifiante, iar Alinei Petre, proprietara magazinului de lux, i s-a făcut rău şi nu a putut să facă mai mult de doi paşi.


    Loredana Ivan a fost omorâtă de concubinul psihopat, în magazinul groazei de pe Calea Victoriei
Loredana Ivan a fost omorâtă de concubinul psihopat, în magazinul groazei de pe Calea Victoriei

Mobilierul era plin de praf, de la amprentele prelevate, iar în faţa toaletei se întindea o pată imensă de sânge. În toaleta în care a fost înjunghiată apar amprentele victimei, dar şi ale agresorului, pe uşă, pe pereţi, dar şi o zgârietură făcută cu lama cuţitului pe uşa din termopan, ceea ce arată clar că victima s-a luptat să scape din ghearele criminalului. Cele 10 lovituri de cuţit i-au fost fatale Loredanei, iar sângele a ţâşnit peste tot prin baia de serviciu. ”Nu mai pot să intru aici niciodată. Şi eu am fost în pericol, el m-a ameninţat de foarte multe ori pentru că o protejam pe Loredana. În dimineaţa respectivă, la 8.30 mai precis, trebuia să fiu aici.

El oarecum ştia, pentru că-i spusese. Acum, după întâmplarea asta chiar îmi este frică şi voi apela la serviciile unei gărzi de corp. Nu mai pot să dorm deloc. Aţipesc ziua, am în minte doar imaginea acelei femei. Am pierdut multe zeci de mii de euro. Voi deschide magazinul în altă parte, pentru că aici nu mai pot intra. Aici trebuie curăţat totul, trebuie mutate hainele”, a declarat Alina Petre, pentru Click!

Şi-a aşteptat fosta soţie la aeroport şi a înjunghiat-o

Tragedie aproape trasă la indigo şi la Sibiu. Un bărbat de 47 de ani şi-a înjunghiat, miercuri, fosta soţie, de 46 de ani, în aeroport. O aşteptase să se întoarcă din Germania şi spera că o va convinge pe femeie să se împace cu el. Refuzul ei l-a înfuriat, motiv pentru care a înjunghiat-o.  Tentativa de omor a avut loc în Aeroportul Sibiu. „Femeia a revenit din Germania şi acesta a aşteptat-o şi a înjunghiat-o. Cei doi sunt divorţaţi oficial de doi ani şi au împreună doi copii, unul în vârstă de 22 de ani şi unul de 18”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, potrivit news.ro. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar bărbatul a fost dus la Poliţie pentru audieri.

Criminalul Loredanei Ivan şi-a lăsat amprentele prin tot magazinul. De la recepţia unde se afla victima, până în toaleta unde a ucis-o. Criminaliştii au marcat locurile de unde s-au ridicat probe. Tiberiu Radu a fost prins de poliţişti la trei ore şi jumătate de la odioasa crimă şi a fost arestat pentru 30 de zile pentru omor calificat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net