Adrian Năstase, operat pe cord deschis! Cum se simte fostul premier

Ultima actualizare:

    Adrian Năstase a făcut operaţia la o clinică din afara BucureştiuluiFoto: arhiva personală
Adrian Năstase a făcut operaţia la o clinică din afara BucureştiuluiFoto: arhiva personală

Fostul premier al României a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate pe cord deschis. Adrian Năstase are de mai mulţi ani probleme cardiace, iar în urmă cu câteva zile s-a internat la o clinică din afara Capitalei pentru a scăpa de coşmarul prin care trece de trei ani.

Adrian Năstase a povestit pe blocul personal că s-a operat recent pe cord, iar medicii i-au montat un stent, în prezent fiind stabilizat.

"Raţiunea medicală pentru care am plecat din București, săptămana trecută, s-a încheiat prin instalarea unui stent. Nu a fost foarte plăcut, dar a trecut. De fapt, era o operație pe care ar fi trebuit să o fac în urmă cu trei ani, atunci când am descoperit despre ce era vorba. În fine…Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi încurajările pe care mi le-ați trimis", a scris fostul premier pe blogul personal.

În vara lui 2012, Adrian Năstase a trecut la mustaţă pe lângă moarte. Fostul premier s-a împuşcat în gât, încercând să se sinucidă, la scurt timp după ce a aflat că va fi arestat în dosarul Trofeul Calităţii: 2 ani de închisoare cu executare. După ce doi poliţişti s-au dus la reşedinţa din Zambaccian a fostului premier şi i-au înmânat mandatul de executare, Adrian Năstase a cerut voie să meargă în bibliotecă să îşi ia nişte cărţi. I s-a permis, dar unuia dintre poliţişti i s-a părut la un moment dat ceva în neregulă şi a intrat în încăpere.  Adrian Năstase a vrut să se împuşte în cap, poliţistul a intervenit şi traiectoria glonţului a fost, astfel, schimbată, iar fost premier s-a împuşcat în gât. A fost transportat la Spitalul Floreasca, unde încă de pe atunci, medicii l-au sfătuit să fie mai atent pentru că prezintă un risc ridicat de a face infarct. 

Adrian Năstase a fost internat o săptămână, ulterior fiind dus la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce Tribunalul Bucureşti a stabilit că spitalizarea lui nu împiedică punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei.

La 18 martie 2013, Năstase a fost eliberat din penitenciar, după ce Tribunalul Bucureşti a admis cererea lui de eliberare condiţionată.

La 6 ianuarie 2014, Adrian Năstase a fost din nou încarcerat, după ce a fost condamnat, în dosarul "Zambaccian", la patru ani de închisoare cu executare. La 21 august 2014, Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net