Adevărul Holding lansează un nou site

Ultima actualizare:

    Design-ul Toyota iese din anonimat
Design-ul Toyota iese din anonimat

Site-ul viteze.ro oferă cititorilor săi informații de actualitate, precum și știri privind industria și legislația din domeniul auto și se adresează în principal publicului tânăr din mediul urban.

Grupul Adevărul Holding, în al cărui portofoliu se află publicațiile Adevărul, Click!, Dilema Veche, Foreign Policy și Historia, are o nouă platformă, viteze.ro. Site-ul, lansat recent în variantă beta, a fost gândit astfel încât să fie responsive pe toate tipurile de device-uri (smatphone, tableta, laptop sau desktop) și se adresează în principal cititorilor din mediul urban care sunt interesați de știri și informații din domeniul auto.  

Dan Belcea, General Manager Adevărul Holding, a declarat că „lansarea site-ului viteze.ro face parte din strategia noastră de dezvoltare, prin care dorim să investim în zona de online, menținând în același timp publicațiile noastre din print. Astfel, prin viteze.ro adăugăm un nou produs portofoliului nostru și ne dorim ca acesta să devină un adevărat reper în domeniul auto”.

Viteze.ro oferă cititorilor informații de actualitate din domeniul auto, știri privind industria, legislația și prezentări ale noilor modele de autoturisme. De asemenea, cei interesați să-și cumpere o mașină pot găsi informații utile, test drive-uri și pot afla ce oferte există pe piață în acest domeniu. Începând din 1 martie, pe site-ul viteze.ro cititorii vor putea vedea și cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva, un eveniment  de top al industriei,  transmise prin live streaming.

Proiectul viteze.ro este coodonat de Eduard Dârvariu, Head of Digital Adevărul Holding, iar din echipa editorială fac parte, printre alții, doi jurnaliști cu o vastă experiență în domeniu, Constantin Ciobanu și Răzvan Scăeșteanu.

Viteze.ro va avea un conținut video foarte bogat și va oferi content pentru toate site-urile din grupul Adevărul. De asemenea, redactorii viteze.ro vor avea și o emisiune dedicată pe Adevărul live, iar în viitor echipa își dorește să realizeze și o emisiune de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net