Aceasta este prima poză a Regelui Mihai!

Ultima actualizare:

    Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a mai ameliorat
Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a mai ameliorat

Regele Mihai se simte mai bine, de câteva zile, o veste îmbucurătoare pentru susținătorii monarhiei. De când Casa Regală a anunțat, în 6 noiembrie, că starea de sănătate a Majestății Sale s-a agravat, din cauza cancerului și leucemiei de care suferă, numele regelui este pe buzele tuturor, iar fotografii ale Majestății Sale au împânzit internetul. Marți, a fost adusă în actualitate prima poză a regelui, realizată în 1921, anul nașterii Majestății Sale.

„First picture of Mihai, 1921” („Prima fotografie a lui Mihai, 1921”) este scris pe fotografia alb-negru, care îl înfățișează pe Regele Mihai I. Micuțul rege apare în pătuțul său, acoperit cu o păturică albă, ținându-și mânuțele împreunate și privind fix spre obiectivul aparatului de fotografiat.


    Regele Mihai I s-a născut în 25 octombrie 1921. Aceasta este prima fotografie a Majestății Sale
Regele Mihai I s-a născut în 25 octombrie 1921. Aceasta este prima fotografie a Majestății Sale

În prezent, Regele Mihai este conştient în cea mai mare parte a timpului, vorbeşte, recunoaşte persoane, scrie TVR. Starea de sănătate s-a îmbunătățit de cinci zile și a început să vorbească cu cei din jur.

Informaţiile au fost furnizate, luni seară (13 noiembrie), când Principesa Moştenitoare a ieşit din reşedinţa privată a Regelui, din Aubonne (Elveția).

Principesa Margareta le-a spus ziariștilor că nu dorește să acorde un interviu şi a precizat că nu doreşte nici ca Regele Mihai să fie filmat, aşa în suferinţă, pentru că Majestatea Sa vrea să rămână în amintirea românilor aşa cum a fost în cei 96 de ani, în putere, demn, scrie tvr.ro.

Regele Mihai se află încă sub supravegherea medicilor elveţieni, trei infirmiere şi un terapeut vin la domiciliu, zilnic, pentru diverse proceduri medicale. După câteva nopţi grele, în care a fost mai agitat, a primit un tratament care-l ajută să doarmă, ceea ce l-a întremat.

Întrebată de ce Nicolae, nepotul regelui, nu a fost primit pentru a-și vedea bunicul, Principesa Margareta a spus că aceasta este dorinţa Majestăţii Sale. După ce Nicolae şi-a pierdut titlul de Principe, a mai existat o întâlnire între acesta şi Regele Mihai, întâlnire care nu i-a făcut bine Majestăţii Sale şi după care a cerut să nu se mai întâlnească cu nepotul său.

Aşadar, membrii Casei Regale au considerat că, în situaţia gravă, în care era Regele Mihai, această întâlnire i-ar fi putut face mai mult rău.

Potrivit corespondentului TVR în Elveţia, căderea fizică de săptămâna trecută a fostului suveran a fost cea mai gravă de până acum.

Casa Regală a anunţat, în 6 noiembrie, că starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi că acesta prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei.

Un alt comunicat, din 8 noiembrie, consemna faptul că Regele Mihai a fost împărtăşit de un trimis al ÎPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net