Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui: 17 mașini implicate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Carambol de proporții pe autostrada către mare. Din cauza poleiului de pe șosea, 17 mașini au fost implicate în trei accidente rutiere pe Autostrada Soarelui în această dimineață. Nu mai puțin de 22 de persoane au fost investigate medical, iar patru dintre ele au fost transportate la spital.

UPDATE: Încă un accident din cauza poleiului, la km 21

Un nou accident rutier s-a petrecut în jurul orei 9.00 pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanța. Două persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

UPDATE: Două dintre victimele accidentului au fost transportate la Spitalul Sfântul Pantelimon, iar celelalte două la Spitalul Bagdasar-Arseni

Noi accidente de proporții s-a petrecut pe Autostrada Soarelui, la doar 11 zile de la precedentul eveniment rutier. Pe 5 noiembrie, 29 de mașini s-au ciocnit pe A2, în urma carambolului patru persoane pierzându-și viața. Conform secretarului de stat Raed Arafat, în incidentul din această dimineață patru persoane au fost transportate la spital cu răni medii, care nu le pun în pericol viața.

Reprezentanții Centrului Infotrafic spun că un accident a avut loc la ieșirea de pe autostradă spre Centura Capitalei. Aici, 7 autoturisme s-au ciocnit. Alte două evenimente rutiere au avut loc la km 10 și la km 54, pe sensul spre mare, în care au fost implicate 10 autoturisme. Toate, din cauza vitezei neadaptate la poleiul de pe șosea.

Dintre cele 22 de persoane implicate în incidente, patru au fost transportate cu ambulanţe la spital, cu răni care nu le pun în pericol viața. Conform secretarului de stat Raed Arafat, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe unul are fracturi la mâini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net