Accidente grave în Braşov şi Mehedinţi: un bărbat a murit, o tânără este în stare critică

Ultima actualizare:

    Bărbatul din Braşov nu a putut fi salvat de medicicaptură Romania TV
Bărbatul din Braşov nu a putut fi salvat de medicicaptură Romania TV

Un şofer de 34 de ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Pasagerul din dreapta a fost grav rănit. Un alt accident grav s-a produs şi la Mehedinţi, o tânără de 17 ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost lovită în plin de o maşină de teren, conform RTV.net.

Accidentul din Braşov s-a produs în cartierul Triaj. Şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea şoselei, potrivit România TV. Pentru ca şoferul să fie scos din autoturism a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Medicii l-au resuscitat, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Pasagerul din dreapta a fost transportat în stare gravă la spital.

"S-a intervenit pentru scoaterea şoferului dintre fiarele autoturismului. Am fost nevoiţi să îndepărtăm portiera pentru a putea scoate victima. Din păcate, pentru conducatorul auto, un bărbat de 34 de ani, nu s-a mai putut face nimic", a declarat Ciprian Sfreja de la ISU Braşov.Un grav accident de circulaţie s-a produs şi în judeţul Mehedinţi. La Drobeta Turnu-Severin, o tânără de 17 ani a fost lovită de o maşină de teren în timp ce traversa strada. Ea a fost luată pe capotă, după care a căzut pe şosea. A fost transportată în stare gravă la spital. Tânărul aflat la volan a susţinut în faţa poliţiştilor că fata nu se afla pe trecerea de pietoni, ci la câţiva metri distanţă.

"Fata era în stare de inconştienţă, cu traumatism cranio-cerebral, avea o plagă occipitală sângerândă şi era în comoţie cerebrală. Pacienta este în stare gravă", a declarat medicul Sorin Viaşu de la SJA Mehedinţi.Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili dacă accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni sau tânăra a traversat strada la câţiva metri de marcajul pietonal, aşa cum susţine şoferul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net