Un mort şi cinci răniţi în urma unui accident în Mureş. Vezi cine e vinovat

Ultima actualizare:

    Şoferul autoturismului a decedat pe loc (foto: Arhivă Click!)
Şoferul autoturismului a decedat pe loc (foto: Arhivă Click!)

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, vineri după-amiază, în urma unui accident petrecut în dreptul localităţii Iernut, din judeţul Mureş. În incident au fost implicate un microbuz, un TIR şi un autoturism. Cel care şi-a pierdut viaţa este şoferul autoturismului.

Nenorocirea s-a produs după ce un autoturism a intrat într-o intersecţie din localitatea Iernut fără să se asigure. Şoferul maşinii nu a acordat prioritate unui microbuz, manevră în urma căreia cele două vehicule s-au ciocnit. "Autoturismul a intrat în coliziune cu microbuzul în care se aflau cinci pasageri şi cu un autotren care transporta bere. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat pe loc", a declarat şeful Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Archiudean, citat de Mediafax.

Alte patru cinci persoane au suferit răni multiple în urma impactului, dintre care una, în stare mai gravă, a fost preluată de un elicopter Smurd şi transportată la spitalul din Târgu Mureş. La faţa locului s-a deplasat inclusive secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat.Traficul auto pe DN 14A Ungheni - Luduş este blocat din cauza accidentului.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net