Accident grav în Vaslui. O maşină de pâine a spulberat un cortegiu funerar

Ultima actualizare:

    (Foto: Arhivă)
(Foto: Arhivă)

Şapte persoane au fost rănite, printre care şi un copil, într-un accident care s-a produs, marţi, în Vaslui. Şoferul unei maşini care transporta pâine a lovit un cortegiu funerar, informează România TV.

Tragicul accident s-a produs în Vaslui. În timp ce localnicii conduceau pe ultimul drum o bătrână, o maşină care transporta pâine a lovit cortegiul funerar.

În urma impactului, şapte persoane au fost rănite. Patru răniţi au fost transportaţi la spital, în timp ce ceilalţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

"La faţa locului am găsit şapte victime, cu leziuni minore. Patru pacienţi au necesitat transportul la spital, era implicat şi un copil de un an. Sunt stabili hemodinamic. Toţi patru vor rămâne la spitalul din Vaslui, nu se pune problema transferului", a declarat, la România TV, Dan Ungureanu, medic ambulanţă.

Şoferul maşinii de pâine a spus că frânele nu au mai funcţionat şi nu a mai putut controla maşina. Şoferul a distrus şi gardul unei locuinţe şi a intrat în curtea casei unde se juca un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net