Accident grav pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Ultima actualizare:

    O mașină Renault a intrat într-o mașină aflată pe banda de urgență
O mașină Renault a intrat într-o mașină aflată pe banda de urgență

Două persoane au fost rănite grav pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren care transporta autovehicule şi care era oprit pe banda de urgenţă. La faţa locului a fost necesară şi intervenţia unui elicopter SMURD.

Potrivit unor oficiali ai Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 21 al autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti, în jurul orei 10.45, după ce un autoturism Renault, în care se aflau două persoane, s-a ciocnit violent cu semiremorca unui ansamblu de vehicule oprit pe banda de urgenţă.

În urma impactului, şoferul şi pasagera din dreapta, ambii persoane în vârstă, au fost răniţi grav, una dintre victime fiind încarcerată, scrie Mediafax.

La faţa locului au intervenit poliţişti, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă şi un elicopter SMURD care a aterizat pe autostradă. Circulaţia în zona producerii accidentului a fost oprită timp de aproximativ 15 minute.

Pe A3 este o mare problemă, din cauza faptului că nu există decât o singură ieșire, la Snagov, iar cele de urgență se află la distanțe mari unele de altele, astfel încât este greu ca echipele să intervină rapid în astfel de cazuri.

Astăzi au mai avut loc încă două accidente grave. Primul la ora 5.00, pe DN7, în urma căruia șase oameni au murit și patru au ajuns la spital, iar ce-al de-al doilea a vut loc la 20 de minute distanță, în Capitală.

O basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste un autoturism în care se aflau patru persoane. Două dintre ele au murit strivite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net