Accident grav în Olt. O persoană şi-a pierdut viaţa

Ultima actualizare:

    Accident grav în OltFoto: Mediafax
Accident grav în OltFoto: Mediafax

Un accident grav a avut loc pe un drum judeţean din Olt, în apropiere de localitatea Potcoava. Un autoturism şi o utilitară s-au ciocnit, iar în urma impactului şoferul dubei şi-a pierdut viaţa. Accidentul a avut loc duminică, 19 noiembrie, în jurul orei 13.00.

Salvatorii ajunşi la faţa locului l-au găsit încarcerat, fără semne vitale. În cealaltă maşină erau un bărbat şi o femeie care au primit îngrijiri medicale pe loc, dar au refuzat să fie duse la spital, potrivit Digi24. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-au produs accidentul. Conform Adevărul, poliţiştii IPJ Olt au stabilit că, pe fondul carosabilului umed, şoferul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 ani, din Scorniceşti. În urma impactului, şoferul autoutilitarei, un bărbat de 38 ani, din Potcoava, şi-a pierdut viaţa.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net