Accident grav în Gorj! O cântăreaţă de muzică populară a decapitat un om!

Ultima actualizare:

    Irina Maria Birou este o cunoscută cântăreaţă din Gorjfoto: arhiva personală
Irina Maria Birou este o cunoscută cântăreaţă din Gorjfoto: arhiva personală

Un teribil accident s-a produs sâmbătă seară pe raza judeţului Gorj. La volan se afla o tânără de 20 de ani, iar pe scaunul din dreapta o altă femeie, prietena şoferiţei. Este vorba despre Irina Maria Birou, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară, care din cauză că a apăsat prea tare pedeala acceleraţiei, a spulberat un bărbat în vârstă de 83 de ani, pe care l-a decapitat.

Accidentul pe care l-a produs cântăreaţă de muzică populară a băgat spaima în locuitorii din sat. Irina Maria Birou a pierdut controlul volanului şi a dat peste un bărbat de 83 de ani care se întorcea cu vacile de la păscut, anunţă www.antena3.ro. Omul mai avea câteva zeci de metri până să ajungă acasă, însă destinul i-a fost frânt.

Aşa arată maşina cântăreţei după impact
Aşa arată maşina cântăreţei după impact

Şoferiţa şi pasagera din dreapta sunt în stare gravă şi au fost transportate la secţia de Neurochirurgie a Spitalului din Craiova. Interpreta a sângerat abundent şi a rămas blocată între fiarele autoturismului, iar prietena ei care se afla pe scaunul din drapta a fost aruncată prin parbriz.

Cele două tinere se ocupau cu organizarea de evenimente, iar sâmbătă seară se ducea la o nuntă. Cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei de mers. Martorii povestesc că au văzut cum maşina s-a dat peste cap şi apoi a revenit din nou pe roţi. Poliţiştii au deschis o anchetă şi cercetează cum s-a petrecut incidentul rutier. Şoferiţa este acuzată că a ucis un pieton.  

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net