Accident feroviar în Argeş: opt victime, dintre care şase copii

Ultima actualizare:

    Şase copii şi doi adulţi au fost răniţi în coliziuneCaptură România TV
Şase copii şi doi adulţi au fost răniţi în coliziuneCaptură România TV

Opt persoane au fost rănite, duminică, în localitatea argeşeană Ţiţeşti, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

În urma coliziunii, au fost răniţi şase copii şi doi adulţi, potrivit primelor informaţii comunicate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, conform romaniatv.net.

"Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, circula pe un drum comunal din direcţia Ţiţeşti către DN 73. Conducătorul auto nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferată, autoturismul fiind lovit de un tren de persoane care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir.

La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, răniţii urmând să fie transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, nu a fost necesară intervenţia echipajelor de descarcerare. 

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net