Accident cu trei morţi şi cinci răniţi, în Constanța

Ultima actualizare:

    Din cauza unei depășiri neregulamentare, două mașini s-au ciocnit frontalFoto: Ziua de Constanța
Din cauza unei depășiri neregulamentare, două mașini s-au ciocnit frontalFoto: Ziua de Constanța

Un accident cumplit a avut loc, duminică seară, pe DN 22, în județul Constanța. Trei oameni și-au pierdut viața, iar alți cinci au fost răniți. Polițiștii spun că tragedia s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Reprezentanții Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa spun că o femeie în vârstă de 42 de ani conducea un autoturism Chevrolet Kalos pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanţa. La un moment dat, în apropierea localităţii Mihai Viteazu, ea a făcut o manevră de depăşire neregulamentară, încălcând marcajul simplu continuu, şi maşina s-a ciocnit frontal cu un autoturism BMW, condus de un bărbat de 48 de ani din Babadag, care circula regulamentar, transmite News.ro.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa femeia aflată la volan, tatăl ei, în vârstă de 67 de ani, şi o nepoată de 18 ani.

De asemenea, au fost răniţi cei patru pasageri din BMW, printre care un tânăr de 17 ani şi o tânără de 18 ani, dar şi mama şoferiţei din Chevrolet, în vârstă de 63 de ani. Răniţii au suferit diverse traumatisme şi fracturi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale.

De asemenea, în accident a fost avariat şi autoturismul depăşit, fără însă a exista persoane rănite din această maşină.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 22 Constanţa-Tulcea a fost oprit, în zona localităţii Mihai Viteazu, timp de câteva zeci de minute.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net