Accident cu șase răniți în Mehedinți. Victimele au fost preluate cu elicopterul

Ultima actualizare:

    Elicopterul SMURD era înmatriculat la Iași
Elicopterul SMURD era înmatriculat la Iași

Șase persoane au fost rănite într-un accident cumplit petrecut miercuri dimineață în județul Mehedinți. Șoferul microbuzului în care se aflau a încercat să evite un biciclist și a lovit în plin un cap de pod. Doi dintre răniți au fost preluați de un elicopter Smurd fiindcă prezentau răni grave.

UPDATE Ora 10.50

Cele două persoane rănite grav, pentru care a fost solicitat un elicopter, au decedat înainte de a putea fi transportate la spital. Medicii au încercat să le resusciteze la locul accidentului, însă rănile pe care le aveau au fost mult prea grave. Elicopterul Smurd a preluat însă o femeie, afaltă în microbuzul groazei, pentru a o transporta la Spitalul Județean Craiova. celelalte victime vor ajunge la unități spitalicești din Calafat și Drobeta Turnu Severin.

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 56A, pe raza localității Izimșa. Polițiștii care au ajuns la fața locului spun că șoferul microbuzului a încercat să evite un biciclist, însă în urma manevrei a lovit un cap de pod. Șase persoane au fost rănite, dintre care două aveau răni grave, motiv pentru care s-a cerut intervenția unui elicopter Smurd, de la Craiova. Acestea se aflau în stop cardiorespirator. Din primele informații reiese că cinci dintre răniți sunt pasageri din microbuz, iar al șaselea este biciclistul, informează Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net