Abonații Vodafone România pot alege tipurile de aplicații în care smartphone-ul lor nu consumă date

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Clienții Vodafone România care folosesc smartphone pot beneficia de noul portofoliu de abonamente pentru persoane fizice, în cea mai rapidă rețea mobilă din țară, în cadrul campaniei de Crăciun.

Noua ofertă le permite să aleagă aplicațiile favorite în care smartphone-ul nu consumă traficul de date inclus în abonament. Pe lângă opțiunile existente, care includ cele mai populare aplicații de social media, de streaming video și de muzică, clienții noi și cei existenți au la dispoziție o opțiune nouă, care oferă acces la cele mai populare aplicații pentru hărți și navigare în trafic fără a consuma date din abonament. Această opțiune va fi disponibilă începând din 5 decembrie.

În portofoliile precedente, anumite tipuri de aplicații erau alocate anumitor tipuri de abonamente. Ca o noutate, clienții pot acum să aleagă tipurile de aplicații pe care doresc să le utilizeze fără a consuma date din abonament, această posibilitate fiind valabilă pentru toate abonamentele începând de la 9 euro.

În plus, noul portofoliu de abonamente Vodafone România include pachete special concepute pentru familii. Clienții pot alege acum dintr-o gamă mai largă de pachete, care includ fie două, fie trei abonamente adaptate, care aduc beneficii suplimentare de bonusuri de date și telefoane. De exemplu, un pachet de familie pentru doi membri, în valoare de 14 euro, constă într-un abonament cu 5 GB și acces la două dintre cele patru categorii de aplicații favorite care nu consumă traficul de date inclus, plus un abonament cu 3 GB trafic de date. Acest pachet include de asemenea, ca beneficiu pentru ambii membri ai familiei, un număr nelimitat de minute de convorbiri în orice rețea. Pentru un pachet de familie în valoare de 30 de euro, clienții Vodafone România beneficiază de trei abonamente incluse și de un sistem flexibil de rate pentru achiziția unui smartphone.

Mai multe detalii despre portofoliul actualizat de abonamente sunt disponibile pe www.vodafone.ro/abonamente, în secțiunea dedicată.

Recent, Vodafone România a fost desemnată cea mai rapidă rețea mobilă din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de date mobile din România în trimestrul trei al anului 2017, cu ajutorul Speedtest by Ookla, cea mai populară aplicație de testare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori arată că rețeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de încărcare a datelor mobile, precum și cea mai mică latență. Vodafone România a fost certificată ca fiind cea mai rapidă rețea de date mobile din țară și pentru al doilea și al treilea trimestru din 2016, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicației Speedtest by Ookla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net