"Abia aşteptăm să înceapă Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Ilie Gheran e tare mulţumit de  maşina câştigată  cu ziarul Click!
Ilie Gheran e tare mulţumit de maşina câştigată cu ziarul Click!

Click! ţi-a pregătit în toamna asta o surpriză de proporţii! Cel mai iubit concurs se întoarce cu premii fabuloase. Norocoşii care ne-au luat maşinile abia aşteaptă să-şi încerce iar norocul la Click!MANIA.

Au mai rămas şapte zile până când cel mai tare concurs al toamnei se va întoarce cu mii de premii. În iunie, timişoreanul Ilie Gheran a găsit în ziar cel mai râvnit loz, cel care l-a făcut proprietar de Dacia Logan. “Sunt tare mulţumit de maşină. Am înmatriculat-o şi am pus la număr GAA, iniţialele de la numele fetei mele, Gheran Alexandra Alice. Abia aşteaptă să ajungă acasă să o conducă”, ne-a spus cititorul nostru fidel. Fata timişoreanului e stabilită în America, iar în noiembrie va veni acasă. “O să merg să o iau de la aeroport cu maşina. Apoi i-o las ei. Eu am îngrijit-o, am mers doar 80 de kilometri cu ea, o ţin de bună ca să zic aşa. Mi-am plimbat soţia prin oraş, iar pentru treburi o folosesc pe cea veche”, ne-a mai spus Ilie. Cititorul spune că abia aşteaptă să înceapă concursul şi că nu s-ar supăra dacă ar nimeri iar un loz norocos.

Ultima maşină a ajuns la Timişoara

“Acum, eu le doresc şi altora norocul meu, dar dacă e să fie, nu refuz nici un premiu. Trebuie să cumperi Click! şi să ai încredere în şansa ta. Sunt foarte multe premii, aşa că sunt şi şanse mari de câştig. Oricum, şi fără premiu tot rămân cu nişte informaţii şi articole interesante”, a conchis bărbatul. Dincă Mergiu se numără şi el printre norocoşii care au câştigat câte o maşină la cel mai iubit concurs din presă. Constănţeanul a plecat acasă în primăvară cu un autoturism Dacia Logan MCV, în valoare de peste 8.000 de euro. “Am făcut peste 3.500 de kilometri şi maşina merge tare bine. Şi-n vară am fost în vacanţă cu familia prin ţară. Acum se pregăteşte soţia să dea de permis ca să mă plimbe şi ea. Le urăm succes tuturor cititorilor”, ne-a spus cititorul care îşi începe fiecare zi cu Click!

Şi tu poţi avea norocul lor! Nu rata, de vinerea viitoare, primul loz care îţi poate aduce unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA: o maşină, bani, telefoane, tablete şi multe alte surprize.

O Dacia Logan MCV  a ajuns în mai 2016,  în Constanţa, la  Dincă Mergiu
O Dacia Logan MCV a ajuns în mai 2016, în Constanţa, la Dincă Mergiu

În octombrie 2015,  ziarul preferat i-a  făcut cea mai mare  bucurie Voicăi Vinea,  un Hyundai i20
În octombrie 2015, ziarul preferat i-a făcut cea mai mare bucurie Voicăi Vinea, un Hyundai i20

În noiembrie 2015,  Gheorghe Letca  s-a ales cu o  Honda Civic
În noiembrie 2015, Gheorghe Letca s-a ales cu o Honda Civic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net