«Abia aştept să gust din clătitele pregătite în oalele de la Click!»

Ultima actualizare:

    Cristian Olteanu s-a ales cu  un set cu trei vase DelimanoFoto Click!
Cristian Olteanu s-a ales cu un set cu trei vase DelimanoFoto Click!

Cumperi ziarul preferat, dezlipeşti talonul Click!MANIA şi, dacă ai trei simboluri identice, ai câştigat. La fel a făcut şi Cristian Olteanu (47 de ani), care s-a ales cu un set cu trei vase Delimano.

“Mulţumesc Click!MANIA pentru premiu. Eu sunt gurmand şi abia aştept să testeze soţia mea cele trei oale. Am văzut că e şi o tigaie, aşa că o să o rog să-mi facă nişte clătite cu dulceaţă”, ne-a spus încântat bărbatul, care lucrează ca agent de securitate. Cristina Ţugurlan (45 de ani) se numără şi ea printre norocoşi. Bucureşteanca citeşte Click! de pe telefon şi a câştigat un set cu ibric electric şi o râşniţă.

simeon stalpnicul png

“Ăsta da noroc! Acum două săptămâni am câştigat o tabletă, iar acum am venit pentru alt premiu. Click!MANIA este cel mai tare concurs. Eu nu speram să câştig vreun premiu şi, uite, deja vi l-am luat pe al doilea!”, ne-a spus femeia. Vrei să te numeri şi tu printre câştigători? Cumpără Click! zilnic, desfă clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat unul din cele peste 10.000 de premii. Sunt în joc o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai poţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Elevă la examen - simulare evaluarea nationala - subiecte FOTO Inquam / George Călin
image png
depresie, burnout jpg
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net