Veşti proaste de la meteorologi. Uite cum va fi vremea în weekend

Ultima actualizare:

Vineri avem parte de vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. La munte va ploua slab, iar  spre seară norii se vor înmulţi în jumătatea de sud-est a ţării şi va ploua în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, local în Moldovei şi izolat în Oltenia şi Transilvania. Vor fi mai ales averse, însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi de descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 15...20 l/mp în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi 25 de grade în vestul ţării, scrie romaniatv.net. În Bucureşti, vântul va sufla moderat, iar temperatura maximă va fi de 21-22 de grade.

Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă. În jumătatea estică a teritoriului, precum şi în zona de munte, cerul va fi înnorat şi pe arii relativ extinse vor fi averse, cu tunete si fulgere, iar izolat cantităţile de apă vor mai depăşi 15 l/mp. Vântul va fi agitat pe la munte, dar trecător şi în restul ţării, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral şi 26 de grade în Crişana, Banat şi vestul Olteniei. În Capitală, norii vor domina cerul şi vor lăsa averse, posibil însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 19-20 de grade.

Duminică, vremea se mai ameliorează. Va fi in general frumoasă şi caldă. Soarele domină cerul şi doar izolat va mai ploua slab în sudul ţării şi în zona de munte. Amiaza vine cu temperaturi extrem de generoase, de la 18 grade în Delta până la 28 de grade în Banat şi Crişana. Şi bucureştenii se vor bucura de soare, iar mercurul din termometre va urca pâna la 26 de grade.

Luni se întorc ploile în vestul, nordul, centrul ţării şi la munte, pentru ca, mai apoi, să se extindă şi în celelalte zone. Temperaturile maxime rămân destul de ridicate luni în sudul şi estul teritoriului, unde se vor inregistra după orele prânzului valori de 26-27 de grade, iar începând de marţi acestea se vor situa între 14 şi 23 de grade.

Citeşte şi:

Grindină pe străzile din Bucureşti, la început de mai

Prăpăd în toată ţara! Într-o singură zi, România a fost lovită de grindină, inundaţii, tornade, zăpadă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net