UPDATE Bătaie între două clanuri ţigăneşti: un mort, patru răniţi. O fetiţă a fost călcată cu maşina

Ultima actualizare:

Două grupuri de ţigani s-au luat la bătaie după o ceartă a copiilor care se jucau în stradă. În timpul conflictului, unul dintre cei implicaţi s-a urcat în maşină şi a intrat în grupul cu care era în conflict, astfel fiind rănit copilul. Conform corespondentului Adevărul în Ialomiţa, comuna Bărbuleşti este cunoscută pentru scandalurile între clanurile de rromi. Peste 2.000 de familii locuiesc aici. În cursul anului trecut au avut loc mai mult de zece conflicte între clanurile de rromi.

Singurele informaţii oficiale despre scandal au fost furniate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa. Poliţia şi procurorii fac cercetări la faţa locului.

Conform reprezentanţilor Ambulanţei, un bărbat a fost împuşcat în cap şi a murit. Un alt bărbat lovit grav a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, cu traumatisme craniene şi plăgi împuşcate. În scandal a mai fost rănită şi o fetiţă de zece ani. Copilul a fost lovit cu maşina.

"În momentul de faţă, una dintre victime a fost dusă de urgenţă la Spitalul Floreasca, în stare gravă", a declarat Radu Paros managerul Serviciuluii Judeţean de Amulanţă Ialomiţa.

Citeşte continuarea pe adevărul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
ceas john jacob astor jpg
cuplu pat1 jpg
canicula asia profimedia jpg
sirena elle jimenez ofimedia jpg
record temperatura jpg
timisoara sinucidere saptamana mare jpg
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Printul William si Kate Middleton jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net