Spectacol de dans şi colinde pentru copii, sâmbătă, la Cercul Militar

Ultima actualizare:

Spectacolul este o poveste muzicală despre iarnă şi Sărbătorile de iarnă, în care se îmbină poezia şi dansul modern cu cântece şi colinde din repertoriul internaţional.

Protagonişti vor fi cursanţii Clubului, cu vârste între 4 şi 11 ani, care vor aduce un aer proaspat şi plin de entuziasm interpretării pieselor muzicale şi a dansurilor. "Poveste de iarnă" va avea ca invitaţi de onoare copiii de la Centrul "Cireşarii", care se vor bucura nu doar de prestaţia micilor artişti ce vor urca pe scenă, ci şi de face-painting şi, poate cel mai important, de cadourile pe care le vor primi, la finalul spectacolului, de la Moş Crăciun.

Intrarea se face pe bază de bilete, ce pot fi achiziţionate, înainte de spectacol, de la Teatrul Ciufulici. Preţul unui astfel de bilet este de 10 lei. O parte din banii stânşi, precum şi alte sume provenite din diverse donaţii, vor merge tot către copiii de la Cireşarii, sub formă de alimente şi alte cadouri.

Clubul Artist şi-a deschis porţile anul acesta, pe 19 octombrie, oferind cursuri de Canto - muzică uşoară, Cor - muzică uşoară cu mişcare scenică şi Dans modern şi sportiv. Cursurile sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani şi sunt susţinute de profesori cu o experienţă vastă în domeniul artistic, scrie Adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net