Poate îţi vine mintea la cap în puşcărie!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fosta senatoare Sorina Plăcintă e neagră de supărare. Fiul ei teribilist a fost condamnat la patru ani şi jumătate de puşcărie, după ce, în 2010, şi-a bătut iubita în plină stradă, apoi l-a călcat cu maşina pe un martor al incidentului. Ieri, Andrei Plăcintă s-a predat la Poliţie. Mai întâi, a lăsat un mesaj pentru prieteni, în stilul său zeflemitor: „Pa, pa, băieţi!”.

După aproape trei ani de procese, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, luni seară, ca Andrei Plăcintă (23 de ani) să meargă la puşcărie. Patru ani şi jumătate a primit fiul fostei senatoare pentru tentativă de omor calificat.

El a mai primit nouă luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, însă tânărul va executa pedeapsa cea mai mare. Ieri dimineaţă, Plăcintă s-a predat la o secţie de poliţie din Timişoara, el aflându-se în vizită la mama sa, care este căsătorită cu un medic din oraş.

Înainte de a pleca spre Poliţie, însă, a postat pe Facebook un mesaj video în care, cu zâmbetul pe buze, îşi anunţa prietenii că a fost condamnat: „Salut, băi! Am primit patru ani şi jumătate începând de acum. Vă salut! Fiţi puternici! Vă rog, toate mesajele şi tot ce aveţi să le lăsaţi la hotel la noi, la Focşani, şi poate veniţi să mă vizitaţi. Vă pup pe toţi şi multă baftă! Pa, pa, băieţi!".

Fiul Sorinei Plăcintă a fost trimis în judecată, în iunie 2011. Procurorii l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitală.

Potrivit Parchetului, în seara acelei zile, pe fondul unor neînţelegeri cu iubita sa, Plăcintă a lovit-o pe aceasta şi i-a luat telefonul mobil.

Apoi, s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului fetei. În momentul în care, în apărarea fetei au intervenit mai multe persoane, Plăcintă, aflându-se la volanul maşinii, a intrat pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. Un martor, Nicolae Stan, a încercat să-l oprească, ţinându-se cu mâinile de capota maşinii, însă a căzut. Plăcintă nu a oprit, din contră, l-a prins pe bărbat sub maşină, după care, prin mai multe manevre succesive în faţă şi în spate a trecut peste acesta. Bărbatul a fost grav rănit şi a necesitat 45 de zile de spitalizare.

Ceea ce a făcut în acea seară a fost punctul culminant, întrucât, de-a lungul timpului, Andrei Plăcintă a fost un copil-problemă. Chiar el a postat, în 2008 şi apoi în 2009, fotografii în care apărea sărutându-se cu un bărbat sau făcându-şi nevoile pe o troiţă. De altfel, Plăcintă spunea că este ateu şi că face parte dintr-o grupare satanistă.

În 2008, Andrei se săruta cu alţi bărbaţi

Adept al Bisericii Ateiste, tânărul şi-a tatuat pe spate însemne sataniste

Delia Harabula a fost bătută de Plăcintă în plină stradă. Fata a încercat să fugă, Andrei a blocat-o şi a lovit un trecător

VIDEO Ce mesaj le-a trimis Andrei Plăcintă prietenilor, înainte să intre în puşcărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net