Scrisoarea şocantă a criminalului sinucigaş din Timiş: «Nimeni nu a fost mulţumit de acest copil. Am decis să îl omor pentru că nu are niciun viitor»

Ultima actualizare:

    Ion Ciucia
Ion Ciucia

Criminalul de la Şag care şi-a ucis copilul şi socrii a lăsat o scrisoare de adio în chiloţi. Acesta îşi motivează fapta şi explică cum a plănuit cele patru crime. În epistolă, Ion Ciucea povesteşte întreaga poveste de dragoste cu Ana-Maria Toth.

Cele trei crime comise de sinucigaşul de la Şag au fost un motiv de răzbunare a lui Ion Ciucia, pe concubina sa, Ana-Maria Toth care îl înşelase. Acesta a plănuit faptele sale monstruoase, încă de la începutul lunii decembrie 2011, scrie Adevarul.

"Declaraţie cu regret" este intitulată una din epistole, care are 9 pagini şi le-a fost adresată poliţiştilor. „Pe de o parte căuta să explice ce l-a determinat să facă acest lucru, iar în ultima parte spunea că îi pare rău", a explicat procurorul de caz, Adrian Golban. Acesta a explicat că scrisorile nu pot fi prezentate public pentru că, în conţinutul lor, Ion Ciucia vorbeşte despre două persoane cu care soţia l-ar fi înşelat.

Potrivit procurorului, tânărul a scris că îi pare rău pentru faptele comise şi a cerut iertare în faţa lui Dumnezeu. „În primele mele rânduri aş vrea să mă ierte Dumnezeu şi restul lumii pentru faptele pe care am să le fac, deşi nu am vrut să ajung să fac aşa ceva", şi-a început criminalul scrisoarea.

În continuare acesta a explicat că a ajuns în această situaţie pentru că soţia lui a plecat în Italia cu un alt bărbat şi pentru a scăpa de chin a vrut să se sinucidă, dar şi-a dat seama că nu ar pedepsi-o suficient pe concubina sa. „O să-i distrug tot ce are mai scump pe lume, nu o să îi facă ei rău personal", a mai scris Ion Ciucia în scrisoare.

În seara de 31 decembrie, Ion Ciucia a mai scris o scrisoare în care explică şi de ce a hotărât să îşi ucidă copilul bolnav de autism. „Nimeni, în afară de mine, nu a fost mulţumit de acest copil. Am decis să îl omor pentru că nu are niciun viitor", a explicat criminalul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net