Medic cardiolog din Braşov, cercetat pentru pedofilie!

Ultima actualizare:

    Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la Braşov, pentru a destructura reţeaua infracţională
Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la Braşov, pentru a destructura reţeaua infracţională

Medicul braşovean Horaţiu Rus (43 de ani) este cercetat de procurorii DIICOT pentru că ar fi constrâns moral, doi băieţi, minori, să întreţină cu el relaţii sexuale. Raporturile sexuale se derulau într-un club privat, care aparţine proxenetului celor doi minori.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov au procedat la destructurarea unui grup infracţional, specializat în săvârşirea  infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol şi act sexual cu un minor.

Gruparea era formată din patru indivizi, care racolau băieţi, minori, şi îi obligau apoi să se prostituze în clubului liderului grupării, situat în Braşov, scrie adevarul.ro.

„În fapt, se reţine că, liderul grupării, învinuitul Dodo Ferenc, 41 de ani, deţine un club privat, situat în municipiul Braşov, în incinta căruia clienţii întreţin raporturi sexuale contra cost cu persoane minore de sex masculin. Din cercetări  a rezultat că  membrii grupării, Măciucă Daniel-Sebastian, 31 de ani, Lazarovici Valentin, 40 de ani şi Borşan Florentin-Ovidiu,32 de ani, au recrutat şi cazat un număr de 14 victime de sex masculin, majore şi minore, pe care, prin ameninţare, violenţă sau alte forme de constrângere fizică sau morală, le-au obligat la practicarea prostituţiei, obţinând în acest mod sume substanţiale de bani", se precizează într-un comunicat remis, azi, de DIICOT Braşov.

Printre clienţi se numără şi medicul cardiolog Horaţiu Rus (43 de ani), despre care procurorii spun că „profitând de calitatea sa de medic în cadrul  unui spital din municipiul Braşov, a  întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net