UPDATE Poliţistul şi-a împuşcat iubita în cap şi s-a sinucis

Ultima actualizare:
Marius Cârstea
Marius Cârstea

Un autoturism cu geamurile făcute ţăndări şi două persoane împuşcate pe scaunele din faţă. Asta au găsit, ieri dimineaţă, doi agenţi care patrulau în comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor să vadă că una dintre victime era chiar colegul lor, ajutorul şefului de post.

UPDATE / Elena Pârşă, fata de 23 de ani împuşcată în cap, a murit luni după-amiază, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Primele date ale anchetatorilor arată că poliţistul Marius Cârstea (31 de ani) era în timpul liber şi că ultima dată fusese văzut duminică dimineaţă, în jurul orei 03.30, în timp ce se îndrepta de la serviciu spre locuinţa sa.

Trei ore mai târziu, el a fost găsit mort în maşina sa, parcată în spatele dispensarului din comună. Oamenii legii au stabilit că poliţistul şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Cei doi au fost găsiţi în maşină, îmbrăcaţi, cu cheia în contact şi motorul pornit. Apropiaţii povestesc că Marius divorţase în toamna anului trecut, şi că avea o nouă iubită, pe Elena Pârşă, de 23 de ani. Cei doi aveau însă neînţelegeri pentru că mama poliţistului, care lucrează în Italia, nu ar fi fost de acord cu relaţia fiului ei pe motiv că fata este de etnie romă.

Femeia îl suna periodic pe fiul ei pentru a-i aminti să pună capăt relaţiei. Astfel, în urma unui conflict pe care l-au avut duminică dimineaţă, Marius şi-a împuşcat iubita cu arma din dotare, un pistol Carpaţi cu calibrul 7,65 milimetri, apoi s-a sinucis. Glonţul lui i-a fost fatal, însă Elena a supravieţuit.

Ea a fost transportată în comă la spitalul Floreasca din Bucureşti. Şefii poliţistului spun că acesta avea dreptul să poarte armamentul şi în timpul liber şi că trecuse cu brio testul psihologic, la sfârşitul lunii noiembrie 2012. Aceştia nu îşi explică ce s-a întâmplat cu tânărul de 31 de ani, care era un "poliţist exemplar". „Nu era cunoscut cu probleme şi îşi făcea datoria. Era divorţat, dar nu avea copii", a spus Marian Gălbenuş, şeful Poliţiei Dâmboviţa.


    Marius Cârstea
Marius Cârstea

Elena Pârşă este în stare critică. „E în stare foarte gravă, în comă depăşită. A fost echilibrată hemodinamic şi respirator şi a ajuns la Spitalul Floreasca", a spus directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, precizând că pronosticul în acest caz este rezervat. Costel Pârşă, tatăl tinerei, care este preşedintele Partidei Romilor din comuna dâmboviţeană Vlădeni, spune că fata a lucrat ca funcţionar public la Primăria Vlădeni, dar acum nu mai are un loc de muncă.

El a cerut sprijinul cunoscuţilor şi al primarului din localitate pentru a fi ajutat financiar pentru tratamentul tinerei, care este internată în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală. Aceasta este cea de-a doua tragedie din familia Pârşă. Fratele Elenei, Marian Pârşă, fotbalist la Petrolul Ploieşti, a decedat în 2010, la vârsta de 23 de ani, după ce fusese diagnosticat cu cancer.

Marius Cârstea lucra la Poliţia Dâmboviţa din 2004, de când a absolvit Şcoala de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina. Acum era student în anul doi la Drept.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net