L-au găsit mort, în nămeţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a dus conştiincios la serviciu, vineri, când în Vaslui era „cod portocaliu" de viscol şi vânt de peste 70 km/h. La terminarea programului, a făcut drumul înapoi, dar nu a mai ajuns acasă. L-au găsit mort în nămeţi, ieri, la 2 km distanţă de casă.

Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră l-au căutat pe Daniel Bulgaru, de 28 de ani. Bărbatul făcea eforturi mari ca să nu îşi piardă locul de muncă.

Zilnic, mergea până la serviciul din Huşi pe jos, 10 km dus şi 10 km întors în satul său. Patronul lui, din oraşul Huşi, a reclamat dispariţia bărbatului care nu a ajuns acasă vineri seară şi nici la locul de muncă, ieri.

Dispărutul este din localitatea vasluiană Pogăneşti, comuna Stănileşti, la 10 km distanţă de Huşi. În ziua de vineri, bărbatul era îmbrăcat călduros: cu un cojoc de culoare maro, pantaloni din stofă de culoare neagră, iar în picioare purta cizme. Cu toate acestea, se pare că vântul puternic l-a doborât, iar bărbatul nu a mai putut parcurge ultimii doi kilometri până acasă. L-au găsit ieri, pe câmp, decedat.

Judeţele din Moldova s-au aflat în weekend sub cod portocaliu de viscol

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

A fost urgie în Moldova, din cauza vântului puternic, care a viscolit zăpada. 11 persoane au fost salvate în weekend din localităţi izolate, iar o femeie a născut în ambulanţă, în drum spre spital. Rafalele de vânt au doborât reţele de energie electrică, iar câteva mii de oameni au stat zile în şir pe întuneric. Problemele s-au rezolvat pe măsură ce s-a domolit viscolul. La închiderea ediţiei, erau blocate sau închise 34 de drumuri naţionale şi judeţene, din judeţele Buzău, Vrancea, Vaslui, Bacău, Brăila, Covasna, Iaşi, Neamţ.

Minus 20˚C la noapte, la «polul frigului»

Am scăpat de vântul puternic, dar nu şi de ger. La noapte, în nordul Moldovei vor fi minus 19 grade, iar în centrul ţării sub minus 20 de grade. Azi, la prânz, vor fi minus 8 grade în Transilvania şi 3 grade în Banat, apoi, de la o zi la alta, valorile devin din ce în ce mai mari.

Mâine, intemperiile se domolesc, iar de miercuri trecem la cealaltă extremă: temperaturile vor fi pozitive, până la 10 grade, la prânz, în sudul ţării. În jumătatea de nord a ţării şi în vest, vor mai fi precipitaţii, ninsori, apoi lapoviţe şi ploi. Când credeam că am scăpat de nămeţi, în weekendul următor, se întorc ninsorile, din pricina unui ciclon care aduce umiditate din Mediterana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net