Iubita criminalului timişean a aflat de tragedie: părinţii şi copilul ei sunt morţi

Ultima actualizare:

Misterul încă planează asupra crimei urmate de sinucidere din localitatea timişeană Şag. Ioan Ciucia şi-a ucis socrii şi copilul de şapte ani, iar apoi şi-a pus capăt zilelor.

Fratele tânărului, Lucian Ciucia, susţine că fratele său a intrat într-o depresie după ce a aflat că Ana Maria, tânăra cu care trăia în concubinaj şi cu care are un copil, îl înşeală. „A mai spus că îi omoară pe toţi, dar nu l-a crezut nimeni", a spus Lucian Ciucia, potrivit Adevarul.

Vecinii spun despre Ioan Ciucia că era un băiat foarte bun, care provenea dintr-o familie săracă, dar harnică, reuşind să îşi facă un rost prin multă muncă. „Sunt oameni foarte cumsecade.

Mama lui îngrijeşte de o bătrână. El nu era beţiv, era foarte bun, respectuos. A fost în Germania, iar când a venit mi-a spus că s-a întors cu 26.000 de euro. A făcut casa împreună cu socrii", a spus Elvira Naidin, vecină.

Un verişor al fetei care a răms acum singură a spus că tânăra a fost anunţată de cele întâmplate şi urmează să ajungă în România. Acesta a refuzat să facă alte comentarii, dar o localnică a spus că varianta potrivit căreia tânăra îşi înşela iubitul nu ar sta în picioare.

„Ea s-a dus în Italia să facă bani pentru tratamentul copilului. A cheltuit foarte mult pentru logoped şi tratamente. Copilul are autism, dar îşi revenise destul de bine", a spus o localnică, îngrozită de ce s-a întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net