Un bărbat din Timiş şi-a omorât copilul şi socrii, după care s-a sinucis FOTO

Ultima actualizare:
Ion Ciucia
Ion Ciucia

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit spânzurat într-o localitate de lângă Timişoara. Tânărul şi-a pus capăt zilelor după ce şi-a omorât copilul şi socrii.

UPDATE 12.00 Conform reprezentanţilor Poliţiei, arma cumplitei crime a fost un topor. „Socrii bărbatului prezentau urme de violenţă la nivelul capului. Arma crimei, un topor, a fost găsită în mansarda casei", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. Un alt amănunt care a ieşit la iveală a fost biletul lipit de criminal pe poarta casei şi care a fost găsit de dimineaţă de un vecin.

Ion Ciucea scrisese: „Nu intraţi! Am comis o crimă! Sunaţi la 112". Peste drum de casa în care a avut loc crima locuiau şi părinţii criminalului.

UPDATE 10.30 Bărbatul de 29 de ani care a comis crima se numea Ion Ciucea. Conform fratelui său, Lucian Ciucia, timişeanul locuia în concubinaj cu iubita lui de aproximativ 12 ani şi avea împreună cu aceasta un băieţel de 7 ani.

Ion Ciucia
Ion Ciucia

Cei doi au lucrat o perioadă la o brutărie din Şag, ea ca bucătăreasă, iar el ca şofer. Femeia a avut, însă, o aventură cu un coleg de la lucru, după care, în urmă cu şapte luni, a decis să plece la muncă în Italia. „Fratele meu a rămas cu socrii şi cu copilul. El a tot ameninţat că îşi va lua viaţa!", a declarat Lucian Ciucia, fratele sinucigaşului. Conform aceleiaşi surse, casa în care locuiau amândoi fusese cumpărata cu eforturi comune.

UPDATE 10.20 Copilul avea un handicap

Bărbatul, care locuia în Şag, o localitate aflată la 20 de kilometri de Timişoara, şi-a omorât copilul şi socrii, după care s-a sinucis, scrie Realitatea. Sinucigaşul avea 29 de ani. El a fost găsit spânzurat.Tragedia a fost anunţată de fratele acestuia, care a descoperit-o în această dimineaţă.

UPDATE 10.00 Primarul comunei Şag, Venus Oprea, a declarat soţia criminalului era plecată în Italia, la muncă, şi că micuţul rămăsese în grija tatălui şi a bunicilor.


    Ion Ciucia
Ion Ciucia

De asemenea, şi bărbatul care a comis teribilele crime a fost plecat, la rândul său, în străinătate, unde a reuşit să strângă banii pentru construirea casei din comuna Şag. Copilul de 7 ani avea un handicap. „Este o enigmă, nu ştiu ce s-a întâmplat! Nu ştiucum a putut să-şi omoare copilul şi socrii!", a declarat Venus Oprea pentru Adevarul.

Socrii timișeanului au fost găsiți într-una din camerele casei din Șag unde s-au petrecut scenele terifiante.

Potrivit primelor informaţii, cei doi au fost sufocaţi şi erau întinşi pe un pat, cu perne aşezate pe feţe.

Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost descoperit într-o altă cameră, modul în care a fost ucis urmând să fie stabilit. După ce a comis crimele, bărbatul s-a spânzurat. Se pare că soția acestuia este plecată la muncă în străinătate, iar relațiile dintre cei doi se răciseră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net