Ipoteză şoc: criminalul din Timiş şi-ar fi ucis ieri socrii furios că fiul lui a murit

Ultima actualizare:

    Ion şi-a postat pe Internet poze care-l înfăţişează cu teancuri de euro
Ion şi-a postat pe Internet poze care-l înfăţişează cu teancuri de euro

Un bărbat de 29 de ani din Şag, judeţul Timiş, şi-a ucis ieri copilul şi socrii, după care şi-a luat viaţa. Până în prezent nu se cunoaşte cauza morţii copilului. Pe trupurile socrilor, însă, s-au găsit urme evidente de violenţă, arma crimei fiind un topor. O ipoteză neconfirmată oficial spune că bărbatul şi-a ucis socrii după ce băiatul lui ar fi murit în mod misterios.

Trei crime tulburătoare urmate de o sinucidere au avut loc în urmă cu două zile în localitatea Şag din judeţul Timiş. Ion Ciucia, de 29 de ani, a fost găsit ieri atârnând de o grindă, la poartă, fără suflare.

Alături de el se afla un bilet pe care scria că a comis mai multe crime. Într-adevăr, în casă au fost găsite trupurile socrilor, dar şi cel al băiatului său de doar 7 ani. Micuţul suferea de autism.

Tragedia rămâne încă neelucidată şi apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi fost gelos deoarece concubina şi mama copilului său l-ar fi înşelat, după care ar fi plecat în Italia, la muncă, în urmă cu 7 luni.

Până în prezent, concubina lui Ioni Ciucia, aşa cum îl numeau prietenii, nu s-a întors acasă, dar ea este aşteptată de rude pentru a-şi îngropa părinţii şi copilul.

Surse apropiate familiei au lansat o nouă ipoteză, bazată pe faptul că pe trupul copilului nu au fost găsite urme de violenţă. Este posibil ca băiatul să-şi fi pierdut viaţa din altă cauză, iar tatăl său, orbit de furie din acest motiv, să-i fi omorât mai apoi pe socri, după care să-şi fi luat viaţa.

Ipoteza nu este, însă, confirmată oficial şi se aşteaptă rezultattul necropsiei, care va spune cu exactitate cauza morţii copilului.

„Noi nu putem formula niciun fel de ipoteză, pentru că nu erau urme de violenţă pe trupul copilului. Astăzi va avea loc necropsia şi, în funcţie de rezultat, ne vom putea pronunţa", a declarat pentru Adevarul Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. Între timp, ancheta este în desfăşurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net