ITM Suceava: Activitatea fabricii de cauciucuri unde a izbucnit incendiul ar putea fi suspendată

Ultima actualizare:

    Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Reprezentaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava iau în calcul suspendarea activităţii fabricii de reşapare a cauciucurilor din satul sucevean Slobozia, unde în mai puţin de jumătate de an s-au produs două "evenimente periculoase".

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Ionuţ Creţuleac, a declarat, potrivit Mediafx, că incendiul izbucnit vineri dimineaţă la această fabrică este al doilea eveniment periculos înregistrat în mai puţin de jumătate de an după ce, în iunie 2011, a avut loc o explozie soldată cu doi morţi şi un rănit.

Şeful ITM Suceava a spus că o echipă condusă de şeful serviciului de securitate şi sănătate în muncă din cadrul instituţiei se află în zonă pentru a ancheta situaţia.

"Le-am spus să ia în calcul foarte serios posibilitatea sistării activităţii fabricii. Dacă există condiţii pentru sistarea activităţii să ia această decizie pentru că s-au produs evenimente periculoase într-un interval de timp scurt", a declarat Creţuleac.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la centrala termică a fabricii de cauciucuri din satul Slobozia din comuna suceveană Grăniceşti, iar în scurt timp focul s-a extins la depozitul de cauciucuri aflat în imediata apropiere, nouă echipaje de pompieri intervenind pentru lichidarea focului.ânteie care a aprins praful de cauciuc.

Citeşte şi:

UPDATE: Incendiu puternic la o fabrică de cauciucuri din judeţul Suceava - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net