Sărăcuţa Georgiana! Vândută de părinţi pe 2.000 de lei

Ultima actualizare:
15 ani după gratii  pentru trafic de minori
15 ani după gratii pentru trafic de minori

Aveau deja patru copii. Georgiana, venită pe lume în urmă cu două luni, era prea mult pentru ei. Este cazul unei familii din localitatea Moreni, judeţul Dâmboviţa, care a decis să scape de al cincilea copil, dar, în acelaşi timp, să câştige şi nişte bani de pe urma lui. Aşa că i-au găsit cumpărător.

Totul a pornit la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde câţiva reporteri au încercat să vadă dacă pot cumpăra un bebeluş. Au cerut ajutorul asistentelor şi au avut noroc.

Angajatele şi-au adus aminte de soţii Georgescu, din Moreni, care au adus pe lume o fetiţă, în urmă cu doar două luni. Ele auziseră că micuţa nu era dorită, mai ales că mai avea patru frăţiori acasă.

Când a venit cu banii, părinţii i-au înmânat-o pe Georgiana

15 ani după gratii  pentru trafic de minori
15 ani după gratii pentru trafic de minori

Aşa că i-au îndrumat pe cumpărători la casa familiei Georgescu. Aici au cunoscut-o pe Georgiana. O fetiţă firavă, subnutrită, care era lăsată să se hrănească singură, în pat, cu biberonul sprijinit de o pătură. „Nici măcar nu m-am obişnuit cu ea. Dacă îmi daţi 2.000 de lei, o puteţi lua. Nu vă cer marea cu sarea", a spus Ionuţ, tatăl micuţei.

Reporterii au anunţat însă poliţia, iar cei doi soţi au fost prinşi în flagrant când au făcut „tranzacţia". Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate, dar riscă 15 ani de închisoare pentru trafic de minori.

Cumpărătoarea a mers mai întâi la locuinţa familiei,să vadă bebeluşul


    15 ani după gratii  pentru trafic de minori
15 ani după gratii pentru trafic de minori

Protecţia Copilului le-a luat şi ceilalţi patru copilaşi din sânul „familiei". Ei vor fi plasaţi în regim de urgenţă la acelaşi asistent maternal pentru a nu fi despărţiţi. Georgiana e în prezent la spitalul din Moreni, deoarece suferă de subnutriţie, dar va fi preluată de Protecţia Copilului. Între timp a început ancheta şi la Spitalul din Târgovişte pentru a afla care dintre asistente a oferit detalii pentru cumpărarea bebeluşului.

În ultimii ani, s-au înregistrat tot mai multe cazuri în care părinţii şi-au scos copiii la vânzare din cauza sărăciei. Între timp, mii de cupluri care nu pot avea copii stau ani de zile pe listele de aşteptare ale statului pentru a adopta unul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net