Fratele Aurei Ion: «Dumnezeu a lăsat-o să zboare pentru a-i tăia aripile»

Ultima actualizare:
Alexandru Ion
Alexandru Ion

Fratele Aurei Ion, studenta rezidentă decedată în accidentul aviatic petrecut în Munţii Apuseni, a declarat în cadrul emisiunii „WoWbiz" despre momentele cumplite prin care trec părinţii lui. Băiatul a susţinut un discurs emoţionant prin care a ţinut să menţioneze că sora lui a obţinut tot ce a vrut de la viaţă.

Alexandru Ion, fratele studentei rezidente moarte în accidentul aviatic petrecut în Apuseni, a acordat un interviu emoţionant emisiunii „WoWbiz" în care a povestit despre cum reuşesc părinţii lui să trăiască drama morţii acesteia. Băiatul a spus că foarte mulţi prieteni şi colegi ai Aurei au mers să-şi ia un ultim rămas-bun de la aceasta.

„Au venit foarte multe persoane: prieteni din copilărie, colegi de facultate, familie. Sunt foarte mulţi, dar am înţeles că mâine vor veni şi mai mulţi să-şi ia rămas-bun de la Aura. În momentul accidentului, Aura era îmbrăcată lejer. Am aflat de la ştiri că Aura a murit. După ce am aflat de accident, am încercat să o sunăm, dar avea telefonul închis. Era la al doilea zbor de genul acesta. Era foarte încântată. Eu trebuie să-i încurajez pe părinţii mei. Mama are probleme cu spatele şi cu toate astea a stat în picioare, lângă sicriul Aurei, de la 10:00 până la ora 23:00. Abia am convins-o să meargă acasă să se odihnească pentru câteva ore", a spus băiatul pentru emisiunea WoWbiz.

Alexandru Ion a precizat că, potrivit unui raport oficial, Aura prezenta multiple traumatisme. Mai mult, tânărul a cerut să-i mulţumească medicului Radu Zamfir pentru încercarea de a-i salva viaţa surorii lui.

„Aura avea fracturi la membre, traumatisme craniene şi bazinul distrus. Niciun om nu este vinovat, ci doar avionul vechi.Îi mulţumescu medicului Radu Zamfir pentru faptul că a încercat ore în şir să o resusciteze pe Aura", a declarat acesta.


    Alexandru Ion
Alexandru Ion

Întrebat dacă vrea să ceară socoteală autorităţilor pentru faptul că au întârziat localizarea victimelor, Alexandru Ion a spus că vinovaţii se ştiu şi că preferă să sufere în linişte.

„Nu vrem să acuzăm pe nimeni, vinovaţii se ştiu. Nu mai are rost să acţionăm pe cineva în judecată. Nu mai are sens. Vrem să trecem peste această perioadă. Vinovaţii ar trebui să se simtă", a subliniat băiatul.

Tânărul a încheiat spunând că sora sa va rămâne un eoru şi un model pentru el. Fratele Aurei a ţinut să le spună tuturor că fata a luptat şi a obţinut de la viaţă tot ce şi-a dorit.

„Ori de câte ori a putut s-a înscris în acte de voluntariat. Îşi dorea o carieră, o familie. O punea pe mama să citească poveşti ca să le aibă ce spune nepoţilor. Aurelia va rămâne în memoria mea ca o soră model şi ca un model. Nu cred că e ceva în comportamentul ei ce i-ar putea reproşa cineva. Voia să muncească, să aibă banii ei, să se întreţină singură şi să-i scape pe părinţi de cheltuieli. Nu văd niciun viitor pentru ţara asta. Faptul că a fost desemnată locotenent nu mă încălzeşte pe nimic. Aureliei i-a plăcut viaţa şi Dumnezeu a lăsat-o să trăiască. I-a plăcut medicina şi Dumnezeu a lăsat-o să fie medic. I-a plăcut să zboare şi Bumnezeu a lăsat-o să zboare, pentru a-i tăia aripile. Dumnezeu îi ia la el pe cel buni", a încheiat Alexandru Ion.

Sfâşietor! Declaraţia fratelui studentei decedate în accidentul aviatic: «Nu mai am lacrimi»

Prima explicaţie oficială! De ce a durat şase ore pentru a localiza avionul în care se afla Adrian Iovan

OFICIAL ŞI INTEGRAL: Raportul accidentului aviatic în care au murit doi oameni

Trupul lui Adrian Iovan, ridicat din Alba de fiica pilotului! Cât de afectată e de moartea tatălui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net