Europarlamentarului Cătălin Ivan este tătic de triplete: «Am suferit un şoc profund»

Ultima actualizare:

    Cătălin Ivan, mândru de tripletele lui (foto:Facebook)
Cătălin Ivan, mândru de tripletele lui (foto:Facebook)

Cătălin Ivan, liderul eurodeputaţilor PSD, a devenit astăzi tatăl a trei fetiţe pe care soţia lui le-a adus pe lume la un spital din Bucureşti.

Mândru şi fericit, politicianul a povestit pe blogul personal conjunctura în care a aflat că soţia lui este în travaliu, dar şi emoţiile prin care a trecut până când fetele lui, Teodora, Alexandra şi Victoria, au venit pe lume.

Cea mai grea încercare a fost, spune Ivan, atunci când şi-a văzut copilele conectate la aparatele care le ţineau în viaţă.

"Aşa cum a fost o surpriză totală să aflăm că vom avea trei copii, tot aşa am fost luaţi prin surprindere de graba cu care fetele s-au decis că vor să-şi facă apariţia. Nimic nu prevestea o naştere mai repede de luna a opta. Eram la Strasbourg cand am aflat că voi fi tătic în chiar ziua respectivă.

Am avut noroc că am găsit un avion care pleca în scurt timp de la aflarea veştii şi am fost şi mai norocos că am ajuns la timp la aeroport după multe complicaţii. Aveam însă să mă simt cel mai norocos om de pe Pământ când am ajuns la spital şi am aflat că mama şi fetele sunt sănătoase şi în siguranţă", a scris el.

Naşterea tripletelor i-a adus lui Ivan şi o responsabilitate imensă, de care este foarte conştient.

 "Nu găsesc cuvintele cele mai potrivite să exprime ceea ce simt. Bucurie, recunostinţă, responsabilitate, îngrijorare ar fi doar câteva cât de cât aproape. Sunt mai determinat ca oricând să fac tot ce mi-am propus în politică. Victoria, Teodora si Alexandra, ca toti copiii din această ţară, merită să trăiască într-o lume mai bună decât cea în care trăim noi. Avem o datorie sfântă faţă de ei. Începând de ieri, ca tată, responsabilitatea asta apasă infinit mai mult pe umerii mei", le-a mai transmis el cititorilor de pe blog.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net