Dumitru Sechelariu: «Vreau să fiu îngropat ca Alexandru Macedon»

Ultima actualizare:

"Sunt obez din cauza mizeriilor din viaţa mea", consideră Dumitru Sechelariu. "Am avut probleme cu metabolismul, acum mă pregătesc fizic", a declarat el pentru emisiunea "Drept la ţintă".

"Încerc să parez loviturile celor care mă atacă", a spus fostul primar, care a găsit şi modalitatea prin care să-şi susţină nevinovăţia: "Vreau să fiu îngropat ca Alexandru Macedon, cu mâinile afară, să se vadă că nu am luat ceva cu mine".

De la fostul patron al echipei FCM Bacău, cei patru copii ai săi au moştenit pasiunea pentru sport. Doru, fiul cel mare, este pilot de curse, în timp ce tenisul este o pasiune pentru fiicele Mara, Ema şi Dora.

Dumitru Sechelariu a rememorat perioada de acum opt ani, atunci când a fost reţinut "44 de zile cu acte şi una fără", şi, chiar dacă "procesele pe care le-am avut mi-au dat câştig de cauză", imaginea sa a avut de suferit.

"Unii prieteni m-au părăsit, am pierdut respectul unora", a spus fostul edil al Bacăului, cu lacrimi în ochi. După cei opt ani în care a stat departe de viaţa politică, el speră că va reveni anul acesta: "Voi candida ca independent la primărie", a anunţat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net