Chiulangiii vor fi "turnaţi" părinţilor chiar de cel mai bun prieten al lor: Internetul!

Ultima actualizare:

Conducerea Inspectoratului Şcolar Galaţi spune că sistemele de monitorizare a accesului în şcoli vor trebui montate până la sfârşitul acestei luni, cu prioritate în liceele rău-famate.

"Noi suntem pregătiţi, dar depindem de acel soft pe care trebuie să ni-l livreze Ministerul Educaţiei", spune inspectorul şcolar adjunct Onuţ Atanasiu.

În afara softului, care va veni gratuit de la Minister, şcolile trebuie să-şi cumpere cititoare de carduri, care costă între 100 şi 300 de lei (în funcţie de calitate). De asemenea, secretariatele şcolilor vor trebui să facă carduri de acces pentru fiecare elev.

"Să nu vă închipuiţi că vorbim despre cine-ştie-ce carduri sofisticate... Este vorba despre bucăţi de carton care vor avea imprimate coduri de bare, datele de identificare ale elevilor şi pozele acestora. Cartonul va fi ţiplat, deci totul cu costuri minime", mai spune Onuţ Atanasiu.

Şi pentru ca elevilor să nu le treacă prin cap să scaneze mai multe legitimaţii odată, agenţii de pază din şcoli vor monitoriza atent accesul în şcoală, atât la sosirea elevilor, cât şi în pauze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net