EI FAC CRĂCIUNUL Pianistul timişorean Teo Milea compune muzică de Sărbători

Ultima actualizare:

Sub genericul The Sound of Christmas, cei doi oferă cele mai cunoscute colinde din repertoriul internaţional precum „Let is snow", „Silent night", „Were are you Christmas". Nu lipsesc însă nici compoziţii personale ale lui Teo Milea, care, după colaborări cu diverse formaţii pop-rock bănăţene, a decis să meargă pe un nou drum.

„Pe Amalia am descoperit-o acum trei ani, pe vremea când ea avea 17 ani. Am fost impresionat de vocea ei şi m-am bucurat să pot cânta cu ea. Acest proiect s-a născut pur şi simplu din bucuria Crăciunului ", a declarat Teo Milea.

Colinde la pian în cluburiPrima compoziţie a lui Teo Milea pentru Crăciun este „Christmas in my town", iar apoi a urmat „Memory of the Christmas". „Am fost invitaţi la o emisiune la Timişoara, unde trebuia să pregătim câteva colinde. Nu am vrut să iau cele mai clasice colinde aşa că am decis ca pe cele alese să le prelucrez  în stil propriu. Nu îmi place să copiez. La anul la anul vreau să lansez un album de excepţie, care va conţine melodii de Crăciun", a mai spus Milea. În această perioadă, Teo Milea şi Amalia Gaiţă de abia mai fac faţă cererilor pentru concerte.

Mai toate cluburile şi puburile din Timişoara unde se cântă live i-au dorit la ei. Anul 2011 a fost unul foarte bun pentru Teo Milea, care, timp de opt luni a avut numeroase concerte ca pianist în Elveţia. A cântat în toate oraşele din Ţara Cantoanelor, de la Zurich şi Geneva, la Basel şi Berna. A interpretat muzică clasică chiar şi în biserici. Patru ani a predat la Colegiul Naţional de Artă „Ioan Vidu", dar acum a decis să se retragă de la catedră. „Mă ţinea pe loc. Dorinţa mea a fost să concertez, nu să stau la catedră. A fost o experienţă interesantă, o etapă din viaţa mea, dar am decis să merg mai departe. Acum scriu şi cânt muzica mea", a mai declarat Teo Milea.

Vezi VIDEO cu cele mai noi melodii de Crăciun compuse de pianistul timişorean pe timisoara.adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net