FOTO EXCLUSIV Becali: «În puşcărie m-am curăţat» De ce nu a vrut să fie vizitat de familie

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a declarat luni că a ieşit alt om din penitenciar. Unul smerit, mai religios ca niciodată. Latifundiarul din Pipera spune că a trimis scrisori în care îşi cere scuze tuturor celor cărora le-a greşit şi promite că nu mai jigneşte pe nimeni. Niciodată!

„Nu veţi mai auzi de la mine nici un cuvânt urât. Am trimis deja scrisori prin care îmi cer scuze preşedintelui Băsescu, lui Tăriceanu, lui Chiliman şi altora pe care i-am mai supărat. M-am curăţat sufleteşte în puşcărie şi acum tot ce vreau este un singur lucru: MÂNTUIRE!", a declarat luni Gigi Becali în timpul unei vizite la cimitir, la mormintele rudelor.

Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul spune că va ieşi definitiv din viaţa publică şi nu mai vrea să aibă de a face cu politica. „Eu de acum nu mai vreau păcate. Nu mai îmi trebuie nimic. Atâta vreau să îi rog pe cei care ne conduc: Să împlinească dreptatea Domnului şi să dea legea graţierii. Ca să nu mai plângă mamele şi să nu mai moară de durere după copilaşii lor. Cred că dacă Ponta va fi preşedinte mă va graţia", explică Becali.

FOTO Gigi Becali a fost eliberat! Ce schimbat e latifundiarul: «Nimeni nu e stăpânul meu»

„Bărbaţii din familia Becali sunt bărbaţi puternici. D-asta au făcut câte 15 ani puşcărie şi nu le-a trebuit femei. Noi nu vrem să vedem lacrimi pe obrazul femeii. D-asta soţia mea şi fetele mele nu au avut ce căuta şi nu vor avea ce căuta vreodată la mine la puşcărie", a mai spus Becali.

Gigi Becali
Gigi Becali

"În puşcărie, eu am redescoperit iubirea. Nici nu ştiam câtă iubire pot să am. M-am întâlnit în arest cu un individ care m-a păcălit cu 1 milion de euro şi i-am spus că îl iubesc. M-am întâlnit şi cu procurorul care mi-a fost călău şi i-am zis: »Max, pe tine te iubesc cel mai mult!». Şi i-am strâns în braţe pe amândoi", a mărturisit Becali.

El a promis că va transforma palatul pe care îl deţine în centrul Capitalei într-un Palat al Dreptăţii. Acolo va funcţiona Asociaţia Ortodocsilor Avocaţi care va lupta pentru "îndreptarea sistemului juridic din România".

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net