FOTO Gigi Becali a fost eliberat! Primele declaraţii ale latifundiarului: «Nimeni nu e stăpânul meu»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali (capturi Rtv.net)
Gigi Becali (capturi Rtv.net)

Gigi Becali a primit, luni, ziua liberă de la Penitenciarul Poarta Albă şi se află în drum spre casă.

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă, acesta fiind obligat să se întoarcă marţi din permisia de 24 de ore, au declarat pentru Mediafax, oficiali din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Gigi Becali (capturi Rtv.net)
Gigi Becali (capturi Rtv.net)

Latifundiarul a promis că va vorbi cu presa, după ce va petrece timp cu familia sa şi va merge la mormântul mătuşii sale. El a rugat însă presa să îi lase familia în pace, mai ales că el va discuta cu jurnaliştii cât mai curând.

"Vorbesc cu voi, sa imi vad familia. Ma duc la cimitir sa imi vad matusa pe care nu am condus-o pe ultimul drum. Ma duc la politie, semnez, vorbesc cu voi, trebuie sa se obisnuiasca lumea ca nu sunt un caine care trebuie aratat cand vor ei. Nu e nimeni stapan pe mine, eu sunt stapanul meu. Nu o sa va pot spune toate, numai atunci cand ies definitiv. Nu vreau sa am probleme. Nu am cum sa va evit, lasati-mi familia, atat va rog.Programul meu este următorul: familie, cimitir, poliţie. Mâine dimineaţă, la ora 09.00, trebuie să fiu la Penitenciar. O să vin cu o jumătate de oră mai devreme să vorbesc cu presa. Până atunci, vreau să mă bucur de timpul petrecut în familie", a declarat luni Gigi Becali, în momentul în care a ajuns la locuinţa sa din Pipera, la Antena Stars.

Gigi Becali (capturi Rtv.net)
Gigi Becali (capturi Rtv.net)

Potrivit Mediafax, purtătorul de cuvânt al unităţii de detenţie, Gabriel Botezan, a precizat că Gigi Becali poate merge cu orice mijloc de transport doreşte şi oriunde pe teritoriul ţării, singura interdicţie în acest sens fiind să nu părăsească România.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.


    Gigi Becali (capturi Rtv.net)
Gigi Becali (capturi Rtv.net)

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că acesta ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net