A salvat trei copii de la înec,dar a murit la spital

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A văzut trei copii pe cale de se îneca şi nu a stat deloc pe gânduri. S-a îndreptat glonţ către ei să le salveze vieţile. Şi a reuşit! Copiii au ajuns în siguranţă la mal. Salvatorul, însă, a suferit câteva afecţiuni care i-au fost fatale.

Barbu Dănescu (60 de ani) obişnuia să înoate în fiecare dimineaţă pe plaja "Trei papuci", din Constanţa. Aşa s-a întâmplat şi marţi dimineaţă, când bătrânul a plecat să se bucure de soare şi de marea pe care o iubea atât de mult, el fiind marinar de profesie. A fost însă ultima sa bucurie. În jurul orei 8.00 dimineaţă, înota în larg, când a văzut trei copii care se zbăteau în apa agitată.

A înotat până la ei, a făcut pluta, aducându-i aşa până la mal pe doi dintre ei. Cel de-al treilea a fost scos in apă de salvamari. La fața locului au ajuns imediat echipaje ale ambulanţei şi SMURD. Efortul a fost prea mare pentru bărbatul care abia împlinise 60 de ani. Barbu Dănescu a fost dus de urgenţă la spitalul din Constanţa. Din păcate, el a murit la spital, câteva ore mai târziu, din cauza unor afecţiuni.

Incidentul s-a petrecut marţi dimineaţă pe plaja “Trei papuci” din Constanţa

simeon stalpnicul png

Click! spune

Barbu Dănescu a fost primul prefect al Constanţei. El a luptat mult pentru ca la malul mării să existe o universitate, lucru care, de altfel, s-a şi realizat.

A fost primul preşedinte al CPUN Constanţa (Consiliul Provizoriu de Uniune Națională). Trupul neînsufleţit al fostului revoluţionar va fi depus la Morga Cimitirului Central. Aici sunt aşteptaţi foştii lui colegi de pe baricadele Revoluţiei. El era căsătorit şi avea un copil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net