Declaraţia înfiorătoare a lui Andrei, fratele copilului mâncat de câini

Ultima actualizare:

Au trecut mai bine de două luni de când Ionuţ nu mai este printre noi.

O haită de bestii l-au sfăşiat.

S-a zbătut, a strigat după ajutor, însă, nimeni nu l-a auzit.

Salvarea pentru el nu a venit decât în Ceruri. Andrei, fratele mai mare al îngeraşului, a fost şi el audiat în urmă cu zile de anchetatori, în prezenţa părinţilor, dar şi a unui psiholog.

"Declaraţia celui mic a fost cât se poate de clară şi de concisă. Practic, Andrei ne-a surprins pe toţi pentru că părea să fie foarte convins de ceea ce susţinea. Acolo unde încercam să-i dăm detalii, el refuza cu vehemenţă şi spunea: «Voi nu ştiţi, eu ştiu cum a fost». Aşadar, copilul a fost foarte convins de ceea ce a povestit", a declarat o sursă importantă din anchetă pentru ziarulring.ro.

Cel mai dramatic dintre detalii este cel în care Andrei i-a povestit procurorului cum Ionuţ, aflat în ghearele fiarelor care trăgeau cu colţii de el în toate părţile, ţipa după ajutor:

"Andrei a povestit cum ţipa frăţiorul lui, Ionuţ, după ajutor. El a povestit că, în zonă, era şi zgomot mult de la tăietorii de lemne care erau acolo cu drujbele. Erau doi tăietori de lemne şi, în afară de aceştia, tot în zonă erau şi doi pescari: un bărbat şi o femeie. Când a fost audiat, pescarul a declarat că a auzit un plânset de copil, dar ştiind că erau tăietori de lemne în zonă, nu şi-a făcut probleme", au adăugat sursele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net