22 copii din județul Vaslui, la spital cu toxiinfecție alimentară

Ultima actualizare:

    9 copii au ajuns la spitalul din BârladFoto: arhivă Click!
9 copii au ajuns la spitalul din BârladFoto: arhivă Click!

Ziua de 1 Iunie s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru 22 de copii din județul Vaslui. Ei au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară, după ce au mâncat la școală, cu ocazia Zilei Copilului, salam și pulpe la grătar.

Copiii au vârste cuprinse între 6 și 10 ani și învață în școala din localitatea Rotari. Învățătoarea le-a pregătit de 1 Iunie un grătar în curtea școlii, cu preparate din carne cumpărate de la un magazin din Bârlad. Și ea s-a simțit rău și nici nu a venit a doua zi la școală. Copiii au ajuns la spitalul din Bârlad, acuzând dureri în zona abdomenului, amețeli, febră și vărsături, anunță Mediafax, care relatează și faptul că s-a deschis o anchetă în acest caz.

"Am trimis mai multe ambulanţe din staţia Bârlad pentru a prelua copiii. Aceştia acuzau aceleaşi simptome: greţuri, vărsături, dureri abdominale, diaree, febră şi ameţeli. Este foarte posibil ca numărul copiilor afectaţi să crească. Am sesizat Ministerul Sănătăţii, Instituţia Prefectului, Direcţia de Sănătate Publică, dar şi Spitalul Bârlad pentru a se pregăti în vederea preluării pacienţilor”, a declarat Daniel Ungureanu,purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, pentru Mediafax.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net