4.131 de huligani în şcoli

Ultima actualizare:

    Iată numărul de cazuri de violenţă în şcolile din fiecare judeţ
Iată numărul de cazuri de violenţă în şcolile din fiecare judeţ

Veritabile meciuri de box, de păruială, băutură şi droguri în şcolile din România. În total, mii de cazuri de violenţă în toată ţara, în ultimele trei luni. Un elev a murit luna trecută, imediat după ora de Religie!

Lista cazurilor de indisciplină în şcoli este la cote uriaşe, ca niciodată. Peste 4.100 de elevi au furat, au lovit, au ameninţat, au înjurat, au băut, au tâlhărit, au consumat droguri, au distrus sau au hărţuit.

Ministerul Educaţiei a adunat toate cazurile în care au fost implicaţi elevi, în lunile martie-mai, iar rezultatele sunt înfricoşătoare.

Polul violenţei pare să fie judeţul Argeş, unde au fost raportate 1.041 de cazuri, inclusiv vătămări grave care au dus la deces.

Urmează în topul degradării şcolare judeţele Neamţ -722 de cazuri, Timiş -527de cazuri, Hunedoara -cu 384 de cazuri şi Braşov -cu 241 de cazuri.

În Capitală, numărul elevilor implicaţi în scandaluri este aparent mic, doar 64, dar sunt şcolari implicaţi în bătăi crâncene, deces, furt, tâlhărie, hărţuire sexuală, consum de stupefiante şi de alcool.

Droguri şi etnobotanice au fost găsite şi la 45 de elevi din Dâmboviţa, 3 din Hunedoara şi 6 din Vâlcea. Constanţa, Tulcea şi Gorj sunt singurele judeţe care afirmă că nici un elev nu a fost implicat în acte de violenţă.

Elevii fură, se bat, tâlhăresc şi consumă droguri

16 mai. Un elev a murit în urma unei bătăi în şcoală, la Filiaşi, judeţul Dolj. Un coleg l-a împins, apoi l-a lovit puternic în abdomen, iar victima a făcut stop cardiac.

17 mai. Un elev de clasa a X-a de la Colegiul Tehnic „Decebal" din Drobeta Turnu Severin a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de către un coleg de clasă.

Bătăile dintre elevi sunt la ordinea zilei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

17 mai. Un elev în vârstă de 15 ani de la Liceul Agricol din localitatea Puieşti, Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital, după ce un coleg l-a lovit în cap cu o bucată de metal, în curtea şcolii.

23 mai. Doi elevi de clasa a VIII-a de la Şcoala Generală „Iordache Cantacuzino" din Paşcani, judetul Iaşi, şi-au împărţit pumni şi picioare după orele de curs, sub privirile colegilor. Cei doi băieţi sunt elevi-problemă şi aveau deja nota 6 la Purtare.

24 mai. La Grupul Şcolar „Henri Coandă" din Râmnicu Vâlcea, a avut loc o bătaie între elevi de o cruzime ieşită din comun. O elevă de clasa a IX-a, de 14 ani, a lovit cu bestialitate, în timpul recreaţiei, o altă colegă de clasă. După incident a fost mutată disciplinar la altă şcoală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net