400 de români au devenit milionari în dolari între 2015 şi 2016

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cei mai mulți dintre noi se plâng că au venituri mici, dar iată că 400 de români au devenit milionari în dolari în ultimii doi ani.

Între 2015 şi 2016 numărul milionarilor în dolari din România a crescut cu 400. Asta arată datele din ”Raportul Bogăţiei”, făcut de o companie de consultanţă britanică, scrie stirileprotv.ro.

Se pare că în ultimii 10 ani, la fiecare două persoane cu averi impresionante a mai apărut încă una. Rata de creştere a bogaţilor este mare pentru o ţară că România, spun analiştii, potrivit aceleiași surse. Deşi reprezintă sub 1% din populaţie, avuţia lor atinge aproape jumătate din averea populaţiei.

Numărul milionarilor în dolari, adică oameni care au averi de peste un milion de dolari (peste 4,3 milioane lei), a crescut cu 54% între 2006 şi 2016.

Cifrele sunt în raportul bogăţiei pe 2017, făcut de compania britanică de consultanța Knight Frank. Topurile românești au arătat şi ele o creştere a averilor primilor 300 de milionari cu aproape 5% de la un an la altul.

În ultimii ani, din 2015 până în 2016, au mai apărut 400 de milionari români în această statistică, iar prognoza englezilor în ce ne priveşte este de 1.100 de noi milionari până în 2026. Averile înseamnă venituri din foarte multe surse: salarii, acţiuni, titluri, investiţii în tot felul de instrumente, deci nu neapărat salarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net