300.000 de oameni sunt aşteptaţi la Untold Festival

Ultima actualizare:

    Festivalul Untold a strâns mii de tineri la Cluj
Festivalul Untold a strâns mii de tineri la Cluj

Aproximativ 300.000 de tineri sunt aşteptaţi în perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca, la Festivalul Untold, cel mai mare eveniment organizat cu prilejul Cluj-Capitală Europeană a Tineretului.

Organizatorii au adus artişti de talie internaţională ca David Guetta sau Avicii, Wu-Tang Clan, Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge şi mulţi alţii. Întregul oraș va fi animat de acest eveniment, vor fi 80 de ore de muzică pentru toate gusturile, dar şi preţurile biletelor sunt pe măsură. Un abonament pentru 4 zile costă 309,23 lei, unul VIP 642 lei, iar biletul simplu pentru o zi de la 138,03 lei.

Mare concert sâmbăta viitoare, pe plaja dintre Venus şi Saturn

Trupa Vama
Trupa Vama

Sâmbătă, 1 August pe plaja dintre Venus și Saturn, Europa FM - Live pe Plajă își va bate propriile recorduri pentru cel mai mare concert în aer liber din România. Începând cu ora 19.30, vor urca pe scenă trupe autohtone de succes, printre care Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj și Smiley. Sunt așteptați peste 100.000 de mii de oameni, intrarea fiind liberă.

Muzică argentiniană cu Analia Selis


    Analia Selis
Analia Selis

Cunoscuta cântăreață Analia Selis aduce pasiunea și senzualitatea tango-ului argentinian pe scena Sălii Thalia din Sibiu, într-un concert original, alături de unul din cele mai bune cvartete de coarde din lume, ConTempo. Spectacolul, programat în data de 31 iulie, de la ora 19.00, reprezintă evenimentul principal al Festivalului “ICon Arts Celebrates!”. Din programul serii vor face parte lucrări clasice, contemporane, mult tango argentinian, dar și momente-surpriză. Biletele costă între 10 şi 15 lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net