3 cele mai sexy femei din politica românească

Ultima actualizare:
Elena Băsescu este una dintre cele mai sexy femei din politica
Elena Băsescu este una dintre cele mai sexy femei din politica

Click! îți prezintă lista cu cele mai sexy femei din politică. Cele mai frumoase personalități din țară care activează în acest domeniu au avut parte și de controverse.

Cele mai sexy femei din politică au pozat în ipostaze inedite, chiar dacă la evenimente oficiale le vedem la patru ace. Ele au intrat în ateția opiniei publice nu doar pentru funcția lor, ci și pentru imaginea pe care o au.

Cele mai sexy femei din politică: 1.Elena Udrea

Controversata blondă de la Cotroceni este considerată una dintre cele mai sexy femei din politica românească. Elena Udrea (41 de ani) deține funcția de deputat din anul 2008. În trecut a fost consilier prezidențial, ministru al turismului, șef al Cancelariei Prezidențiale și ministru al dezvoltării regionale și turismului, potrivit wikipedia.org. A atras atenția nu numai prin faptul că este una dintre cele mai sexy femei din politică, dar și pentru faptul că este cunoscută drept o apropiată a fostului președinte Traian Băsescu și chiar au existat zvonuri că între cei doi ar fi mai mult decât o relație profesională. A fost arestată de două ori, în lunile februarie și martie ale acestui an, în dosare unde este suspectată de fapte de corupție. Elena Udrea este și una dintre cele mai sexy femei din politică ce a candidat la preșidinția României. În 2014, și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale ce au avut loc pe 2 noiembrie. A obținut un număr de 493.376 voturi din numărul total de 9.723.232.

Cele mai sexy femei din politică: 2.Elena Băsescu

Bruneta este una dintre cele mai sexy femei din politica
Bruneta este una dintre cele mai sexy femei din politica

Mezina fostului președinte Traian Băsescu s-a numărat și ea printre cele mai sexy femei din politica românească. Elena Băsescu (35 de ani) a fost europarlamentar în perioada 2009-2014. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale și Universitatea Româno-Americană. Ea a fost fotomodel și a fost considerată una dintre cele mai sexy femei din politică. Elena s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, alias Syda, în anul 2012.

Cele mai sexy femei din politică: 3.Ana Birchall


    Bruneta este una dintre cele mai sexy femei din politicaFoto: Arhiva Click!
Bruneta este una dintre cele mai sexy femei din politicaFoto: Arhiva Click!

Ana Birchall (42 de ani) este una dintre cele mai sexy femei din politică. Este avocată și deputată. În 2014, a fost numită Înalt reprezentant al Primului Ministru pentru afaceri europene și parteneriatul cu SUA. Ana Birchall este și președintele Forumului Progresist Social Democrat. În anul 1998 cu omul de afaceri britanic Martyn Birchall. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net