287.500 de euro, viaţa Aurei Ion

Ultima actualizare:

    Aura Ion, studentă în  anul V la Institutul  Medico-Militar din  Bucureşti, avea 23 ani  când a murit în munţi
Aura Ion, studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, avea 23 ani când a murit în munţi

A trecut un an şi patru luni de când Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa în teribilul accident aviatic din Munţii Apuseni. Abia acum, familia studentei la medicină a fost despăgubită.

Familia Aurei Ion a făcut eforturi uriaşe pentru a găsi vinovaţii de moartea fetiţei lor. Pe lângă lacrimile vărsate, părinţii studentei au fost nevoiţi să plătească expertize şi avocaţi pentru a fi despăgubiţi. Abia după un an şi patru luni de la producerea tragediei, firma de asigurări Omniasig a anunţat că a achitat despăgubirea, în sumă de 287.500 de euro.

”Compania a achitat despăgubirea pentru decesul studentei Aura Ion, în baza poliţei de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor deţinută de Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Plata s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moştenitorii legali ai Aurei Ion”, se arată în comunicatul companiei. 

† Adrian Iovan  (56 de ani)
† Adrian Iovan (56 de ani)

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, precizează însă că firma de asigurări a achitat suma datorată abia după ce familia studentei a ameninţat că va da societatea în judecată. ”Dosarul era complet încă din luna ianuarie a acestui an, însă Omniasig a refuzat să facă plata, întrucât familia nu a fost de acord cu ceea ce impunea Omniasig”, scrie tânăra.

În schimb, pentru moartea pilotului Adrian Iovan, compania a plătit moştenitorilor, o fată din prima căsătorie şi un băiat din mariajul cu creatoarea de modă Romaniţa Iovan, aceeaşi sumă, încă din luna mai 2014.

Şi pilotul Adrian Iovan a murit în accident

Părinţii, un frate şi  două surori, sunt  moştenitorii Aurei
Părinţii, un frate şi două surori, sunt moştenitorii Aurei

Avionul condus de pilotul Adrian Iovan s-a prăbuşit în seara zilei de 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni. Aeronava ducea o echipă de patru medici şi o rezidentă de la Bucureşti, la Oradea, pentru a preleva organe de la un bărbat aflat în moarte cerebrală. Pilotul Iovan şi studenta la medicină Aura Ion au murit, iar copilotul şi cei patru medici au fost răniţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net