25 de copii români au rămas blocați într-un aeroport din Anglia de aproape o zi

Ultima actualizare:

    25 de copii au rămas blocați în aeroportul din Marea BritanieFoto Digi24
25 de copii au rămas blocați în aeroportul din Marea BritanieFoto Digi24

Zeci de români, printre care 25 de copii au rămas blocați în aeroportul Stansted, din Marea Britanie de aproape o zi. Ei au mers să viziteze universități de acolo și ar fi trebuit să se fi întors până acum acasă, dar din motive necunoscute, compania Ryanair a anulat zborul.

UPDATE: 22:07 MAI a anunțat că că pasagerii cursei Wizz Air aflaţi pe aeroportul Luton au fost relocaţi către alte zboruri cu destinaţia România, iar copiii de pe aeroportul Stansted urmează să se întoarcă cu un autocar în ţară.

Conform Digi24.ro, copii au dormit pe jos, în aeroport, iar mai mult de atât, compania aeriană nu le-a oferit niciun fel de ajutor. Avionul trebuia să decoleze de vineri, 27 iulie, în jurul orei 18, după masă.

„După ce au fost ținuți în aeronava pentru 3 ore au fost coborâți, fără a primi explicații și abandonați pe aeroport de către compania de zbor”, a precizat un părinte de-al unui copil.  Potrivit părinților care au contactat consulatul României, la aceeași coadă de pe aeroportul Stansted se află și conslul. Deocamdată, compania Ryanair nu a oferit un punct de vedere.

Profesoara de engleză, însoțitoarea grupului de elevi, stă la coadă de 10 ore pentru a primi explicații, însă compania aeriană nu și-a dorit să-și motiveze acțiunile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net